Kasap: "Allah, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin"

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Barış Pınarı Harekatı hakkında bir açıklamada bulundu.

Kasap: "Allah, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin"
Bayburt Postası - Türkiye Cumhuriyeti'nin Barış Pınarı Harekatı ile bekasını ve milli varlığını korumak için kutlu bir sefere çıktığını söyleyen Kasap, "Allah, mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin" dedi. 

Türk milletinin haklı, meşru ve tarihi nitelikli yüksek mücadele sürecini sağlam bir inançla, tavizsiz bir iradeyle başlattığını ve Suriye'nin kuzeyine beklenen ilk hamleyi yaptığını söyleyen Kasap, "Türkiye'nin güney sınırları boyunca açılmak istenen terör koridorunun, kurulmak istenen terör devletinin imha edilmesi maksadıyla kararlı siyaset ve kahramanca ruh devreye girdi. Türk Silahlı Kuvvetleri ile Suriye Milli Ordusu eş güdüm ve işbirliği halinde PKK/YPG ve DAEŞ terör örgütlerinin kökünü kazımak hedefiyle muazzam bir harekatın içindedir" ifadesini kullandı.

MHP'nin Barış Pınarı Harekatı'nın yürekten ve tam bir destekle arkasında ve yanında olduklarını söyleyen Kasap, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi Türk milleti terörle yaşamaya alışmayacak, bu zillete asla tahammül etmeyecektir. ABD Başkanı'nın gelgitleri, tehdit dolu ifadeleri, aba altından sopa gösteren açıklamaları hiçbir şart altında itibar ve değeri olmayan zorba yaklaşımlar olarak anılacaktır. Türkiye'nin ve Türk milletinin Cenabı Allah yardımcısı olsun. Allah, mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin. Gazamız mübarek, zaferimiz mutlak olsun" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Agop 5 yıl önce

Sayın başkanım dilinize yüreğinize sağlık

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Amin;
Hak telanın izni ili, zafer askerimiz indir.