İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Kırıcı'dan MHP'ye cevap

İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, MHP İl Başkanı Bekir Kasap'ın partilerine yönelik yaptığı eleştirilere yanıt verdi. Kırıcı, "İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hiçbir HDP'linin elini sıkmamış ve hiçbir HDP'liye aracı olup cezaevinden çıkarmamıştır" dedi.  

İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Kırıcı'dan MHP'ye cevap

Bayburt Postası - İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı'nın yaptığı açıklama şöyle:

"Son günlerde partimize karşı basın aracılığı ile yapılan asılsız mesnetsiz bilgi ve belgeden uzak seviyesiz isnatlarda bulunulmaktadır. Sizlerin de malumu olduğu üzere yeni kurulmuş bir parti olarak kuruluşumuzun temel ilkelerinden biri de ahlaklı siyaset yapmak ve bunu hakim kılmaktır.

Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır, her parti iktidar olmak ve ülkesine milletine hizmet için kurulur. Bu ucube sistem seçim kazanabilmek için partilerin ittifak yapmasını mecburi hale getirmiştir. Bu doğrultuda partimiz İYİ Parti de Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile ittifak yaparak yerel seçimlere girmiştir. İYİ Parti başarılı çalışmaları ve projeleri ile günden güne aziz milletimizin artarak devam eden teveccühünü kazanmakla birlikte, oylarını artırmaya devam etmektedir. Bu tablo karşısında asıl görevi ülkemizin ve memleketimizin sorunlarını çözmek olanlar, asılsız, mesnetsiz, ispatsız, ahlak dışı, çamur at izi kalsın felsefesi ile hareket ederek başarısızlıklarını gölgelemek istemektedirler. Fakat artık mızrak çuvala sığmıyor, hiçbir dayanağı olmayan iddiaları ile partimizi yüce milletimiz önünde itibarsızlaştırmaya çalışanlar bunu asla başaramayacaktır. İyi Parti gücünü milletten alan aziz Türk milletinin kurduğu milliyetçi bir partidir.

Partimiz seçim sürecine girerken ne Oslo'da HDP ile, ne Habur'da PKK ile beraber olmuş, ne terörist karşılamış, ne çadır mahkeme kurdurmuş, ne de Barzani'nin kafasından konfeti temizleyip, 'Türkiye seninle gurur duyuyor' tezahüratları yapmıştır. Asıl terörist TSK'dır diyen Şivan Perver ile megri megri şarkıları söylemiş, bebek katilinin mektubunu okutup ne de bebek katilinin terörist kardeşini TRT'ye çıkarmış, ne hain FETÖ'ye ne istediyse verip çözüm sürecini başlatıp teröristle masaya oturmuştur. Vatan hainlerine karşı dimdik duruş sergilemiştir. İyi Parti Genel Başkanı sayın Meral Akşener hiçbir HDP'linin elini sıkmamış ve hiçbir HDP'liye aracı olup cezaevinden çıkarmamıştır. İyi Parti sadece millet ile ittifak yapmıştır. İYİ Parti 83 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının oyuna taliptir. Türkiye Cumhuriyeti yargısını suizanlarla töhmet altına koymaya kimsenin hakkı yoktur.

Vatanını milletini seven herkes milliyetçi ülkücüdür, ülkücülüğün terazisi kimsenin elinde değildir, hele hele milliyetçiliği ayaklar altına alanlarla yol yürüyenlerin tekelinde hiç değildir. Biz İyi Parti olarak hiçbir dayanağı olmayan bu iftiralar ile hem kendimizi hem milletimizi daha fazla meşgul edip toplumu kutuplaştırmak siyasetinden uzak olarak Genel Başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendinin dediği gibi, bizim bu ülkeye, bu aziz millete borcumuz var, işsiz gezen milyonlarca gencimizin, siftah yapamadan dükkanını kapatan esnafımızın, barınacak yurt bulamayan geleceğimizin umudu öğrencilerimizin, artan girdi maliyetlerinden dolayı toprağını ekemeyip bankalara borcunu ödeyemeyen çiftçimizin, açlık sınırı altında çalışan milyonlarca asgari ücretlinin, 1500 tl maaş ile geçinmeye çalışan emeklimizin sorunlarına yoğunlaşarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için yüce Türk milleti beraber ile yol yürüdüğümüzü tüm kamuoyuna bildirir, saygılar sunarım."
 

Anahtar Kelimeler:
Yılmaz Kırıcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alim 2 yıl önce

Helal olsun Yılmaz başkan. Çok güzel benzettin birilerini. Bundan daha iyi bir açıklama olamaz. Tebrik ediyorum. İYİ yoldasınız. Kendilerine yapılan onca hakareti unutup hala ülkücülük ten bahsetmeleri tam bir çelişkidir. Denize düşmüş yılana sarılanlar işte ta kendileridir. Çünkü onlar bu çirkin yakıştırmaları çok tez unuttular, ama gerçek ülkücüler bu hakaretleri şubelerine çekemeyenlerdir. Ülkücülük te kimsenin malı ve tekelinde değildir. Her insan Ülkücü olabilir. Ülkücünün midesi her şeyi kaldırmaz, yaramayanı kusar.

Avatar
Ahmet 2 yıl önce

"Onbeşinde işler değişeceeeek"
"Onbeşinde hiçbir şey eskisi olmayacak"
"Ben başbakan olacağım"
"Ben, Onbeşinde başbakan olacağım"...
gibi söylemleri olan bir zihniyet, Fetöcülükle birilerini itham ederken aynaya bir bakması gerekmez mi?
Meral Hanım'ı MHP Genel Başkanlığına nasıl hazırlandığı, olmayınca, neler vaat ettirilip, yeni söylemlere nasıl girdiği hafızalarda tazeliğini korumaktadır.

Misafir Avatar
mert 2 yıl önce @Ahmet

Aynen senin dediğiin gibi aynaya baktı ve dedi ki;
Bana fetöcü diyen ispatlamazsa şerefsizdir, namussuzdur, alçaktır. Tv de canlı yayında hemde vAllaha .

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yavuz demeli 2 yıl önce

Yilmaz bey demirtaş ile kahvaltıya kim giderim dedi

Avatar
Arpali 2 yıl önce

Baskanim duygulara tercüman olmuşsunuz ağzınıza saglik, fakat bunlarda öğrenmiş her sıkıştığında çamura yatmayi...

Avatar
Adalet 2 yıl önce

Sayın başkanım memleketin sizin gibi halkın sorunlarına öncelik tanıyan siyasetçilere ihtiyacı var ellerinde başka bir argüman kalmadığı için iftira ile ayakta kalmaya çalışıyorlar onlar için kendileri hariç herkes suçlu mantığı beyinlerine o kadar yer etmiş ki kendi hatalarını göremiyorlar

Avatar
arpalı 2 yıl önce

kimi kandırıyorsun başkan biz abdalmıyız neler döndüğünü bilmiyoruz zannettme

Avatar
Yunus 2 yıl önce

Başkanım Hakaretin en rahat yapıldığı, İftira ve yalanın en kolay atıldığı yer sosyal medyadır. Çünkü kızaran ve utanan yüzleri hiç kimse göremez.milletin sıkıntılarını çözmekten aciz bu beceriksiz hükumet yandaşları iftiralarına devam adecektir.ellerinden başka bir şey gelmez zaten bunlar yaptıkları bu çamur siyasetleri içinde boğulup gideceklerdir.Başarılarının devamını dilerim

Avatar
Kalenin tepesi 2 yıl önce

İyi parti iyi proje Anıtkabir'de iman tazeleyen Demirtaş'ı kahvaltı ya bekleyen den bir cacık olmaz. Arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim kayyım belediye başkanlarına km karşı CHP yol arkadaşın kim Kaftancıoğlu sezgin Tanrıkulu çeviköz .....