İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bayburt Ziyareti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bayburt ziyaretinde Demirözü kavşağında partililerce karşılandı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bayburt Ziyareti

Bayburt Postası - Partililerle tek tek tokalaşan Genel Başkan Akşener’e İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, bakıra işlenmiş Bayburt tablosu hediye ederken, parti kadın kolları da çeşitli hediyeler takdim etti.

Davul-zurna da çalınan ve bar oynanan coşkulu karşılamanın ardından konvoylar eşliğinde Bayburt’a giren Akşener, Hoca Ahmet Yesevi caddesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bir giyim mağazasına giren Akşener, işletmeci gence ekonomik durumu sordu.  Akşener, pandemiden dolayı zor günler geçirdiğini söyleyen esnaftan alışveriş yaptı.

Geçtiğimiz günlerde 14 yaşındaki çocuğunu kaybeden Ersoy Büyükhan’ı da işyerinde ziyaret ederek taziyelerini ileten Akşener, daha sonra yüksek lisansını bitirmiş çocuğu için iş isteyen ve zorda olduğunu söyleyen bir babaya, Bayburt’ta değil ama il dışında yardımcı olacağını belirterek, vatandaştan bilgilerini aldı.

Akşener, işyeri ziyareti gerçekleştirirken, dışarıdaki kalabalık arasında kısa süreli arbede yaşandı. Birkaç kişinin söylediği küfürlü sözler üzerine bir anda tansiyonun yükseldiği alanda üç kişi arasında yumruklaşmalar oldu. Emniyet mensupları olaya müdahale ederek, olay çıkaran kişileri alandan uzaklaştırdı.

Genel Başkan Akşener, Bayburt merkezdeki esnaf ziyaretlerinin ardından aracına binerek, Arpalı ve Aydıntepe’ye hareket etti. Bu sırada kalabalık Cumhurbaşkanı Akşener sloganları attı.

Akşener, buradan Arpalı beldesine geçerek, Arpalı’da çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Ekonomi üzerine sohbet gerçekleştiren Akşener, daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 

Arpalı’dan Aydıntepe’ye geçen Akşener, burada da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra Trabzon’a hareket etti.

İyi Parti Genel Başkanı Akşener’e, Genel Başkan Yardımcı Koray Aydın, İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Bayburt eski Milletvekilleri Şaban Kardeş ve Karabey Kadri Karaoğlu, İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Zekayi Kaya, İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ergül, işadamı Tamer Kayaalp ve partililer eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Meral Akşener
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 3 yıl önce

ALLAH'IN İZNİ İLE İNŞAALLAH "İYİ" LER GELİYOR. SAYIN GENEL BAŞKANIN HER GİTTİĞİ YERDE BİRKAÇ KENDİNİ BİLMEZİN YAPTIKLARINA BAKIN. KEÇİ DAYAK İSTEYİNCE ÇOBANIN DEĞNEĞİNE SÜRTÜNÜRMÜŞ. BE KENDİNİ BİLMEZLER , YA ORDA LİNÇ EDİLSE İDİNİZ SORUMLUSU KİM OLACAKTI. SEVMİYORSANIZ, ÇEKEMİYORSANIZ GİDERSİNİZ ASLAN DAĞINA UZAKTAN BAKAR DURURSUNUZ. KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK. BAYBURT AYAĞA KALKTI. TEŞKİLATI KUTLUYORUM.

Avatar
rambo yağız 3 yıl önce

Yaa neden böyle oluyor acaba nerde bizim misafir perverliyimiz 3 5 çapulcu ortada eee nede olsa % ler var en pahalı şehir omasına rağmen bunlar oluyor hak ediyorsunuz dahada pahalı olsun sizin gibilere deymez insanlık dal kavuklar

Avatar
Reis 3 yıl önce

Birkaç edepsiz taklacı,siz sorun bakalım vekil sayısı niye düştü,binlerce kişi niye işkur kapılarında,demiryolu güzergahından Bayburt niye çıkarıldı, soramazsiniz çünkü gelene ağam gidene paşam diye diye bu memleketi bitirdiniz.

Avatar
Baybert 3 yıl önce

Bayburtluyu eşkiya gibi gösterdiler 3 5 çapulcu yüzünden. Bayburtlu misafirperverdir. Oradaki provokatörler bayburtlu deyildi, kime neye hizmet ettiklerini bilmiyoruz.

Avatar
Süleyman 3 yıl önce

Bayburt artık bayburta bu tür şeyler normal oldu CHP arabasında aynısını yaptılar sidiremiyorlar.bayburya misafer geldimi.bu olaylar çıkaranlara soda vermek lazım.memleketin adinida kotulediniz.Allah iyi etsin sizi

Avatar
Vedat 3 yıl önce

Rambo adıyla yazan herkesi kendin mi sandın.
Bekle sana da onlar verir.

Avatar
Vatandaş 3 yıl önce

bayburt Müslüman Türk yurdudur öyle kalacaktir

Avatar
Azad suri 3 yıl önce

Bayburd ak partilidir ak partili kalacaktır. Diğer partiler yAllah avrupaya amerikaya.

Misafir Avatar
RECAİ BAYRAK,oğlu 3 yıl önce @Azad suri

azad suri galiba g.hanelidir,pravakatör,lük yapma.bayburta hakaret etme,lütfen

Beğenmedim! (0)