İyi Parti Bayburt İl Başkanı Kırıcı'dan suç duyurusu

İyi Parti Bayburt İl Başkanlığı, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

İyi Parti Bayburt İl Başkanı Kırıcı'dan suç duyurusu

Bayburt Postası - İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, partilerine yönelik “İYİ Parti’yi FETÖ kurdurdu” sözleri nedeniyle AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan hakkında Bayburt Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, konuyla ilgili yazılı açıklamada şunları söyledi:

“AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın bir televizyon programında, İYİ Partimiz için “FETÖ'nün kurdurttuğu partidir” ifadesini kullanmıştır. Özkan’nın hakaret dolu konuşması, İYİ Parti Teşkilatlarımızın tamamını, tüm parti üyelerimizi ve partimize oy veren seçmelere açıkça hakaret, iftira ederek halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlarını işlemiştir.

Bayburt Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusu dilekçemizi vermiş bulunuyoruz. Yargı sürecini takip edeceğiz. Partimize yönelik bu gibi asılsız suçlamaları yapanlar, yargı önünde hesap vereceklerdir.”
 

Anahtar Kelimeler:
Yılmaz Kırıcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 3 yıl önce

Sezgin Siz bana MHP nin nerede olduğunu söyleyin bizde MHP den neden ayrıdığımızı söyleyelim

Misafir Avatar
sezgin 3 yıl önce @Hasan

MHP devletin yanında siz hdp chp bıden emrine girmişsiniz yazık

Beğenmedim! (11)
Avatar
asil 3 yıl önce

hakareti genelbaşkanımız dediğiniz bayan konuşmasında fatihe benzettiği imamoğlu denen şahısı bizansa haçlılara benzettiği necip milleti yaptığında ayıpla utanmazlar utansanız ekmek yediğiniz yere ihanet ettiniz bu ar size yeter

Misafir Avatar
hamiyet yücesoy-dısburg 3 yıl önce @asil

israil yönetimi,r.tayyib erdoğanı istemiyor.,dolayısıyla,ak.partiye oy vereceğim..,ilk defa
israil gebersin inşaAllah.

Beğenmedim! (8)
Avatar
sezgin 3 yıl önce

başkan sorulara cvp verirseniz menun oluruz milleti aydınlatın MHP den neden ayrıldınız ve neden böldünüz emri nerden aldınız dava diyerek benim gibi seçmenleri peşinizden koşturdunuz 50 yıllık davanızı neden terk ettiniz şimdide bizden oy istiyorsunuz neyinize güvenelim

Avatar
murat 3 yıl önce

Yılmaz Kırıcı doğru söylemiş niye zorlanıyorsunuz

Avatar
Kalenin tepesi 3 yıl önce

Vah memleketim emir geldi akp Dilipak a toplu dava emir geldi fetö nün kurdurdu sözüne dava aç Emir geldi ümit özdağa ihraç dilekçe si verilecek emir geldi beyaza siyah siyaha beyaz Hdp masum Demirtaşa kahvaltı ya çağrılacak emir var LGBT lilere lezbiyenler e toplum hazır olduğunda nikâh kıyabilecek imam uşağı Fatih'le mukayese edilecek Emir var emir var Çamlıca camii nde toplu Sabah namazı kılınacak Emir var herkes benim gibi olacak kendi gibi olmayacak....Ne gelirki elden kader bu emir
Ne gelirki elden kader bu emir

Avatar
Ozan 3 yıl önce

Ekrem İMAMOĞLU genç siyasetçi ve sayın Cumhur Reis Erdoğan da biliyorki ilk seçimde Cumhurbaşkanı olacak. Seçilirse hem hemşeri hemde devleti yönetecek. Neden kızıyorsunuz. Yarın yanına nasıl gideceksiniz?. Bir sözü söyleerken on yıllar sonrasını düşünün.