HÜDAPAR'dan İyi Parti, Ersen ve Yıldız'a ziyaret

HÜDA PAR İl Başkanı Maşallah Oruçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, Tarım ve Orman İl Müdürü Selami Ersen, Şeyhhayran Mahalle Muhtarı Fuat Yıldız ve Bayburt esnafını ziyaret ettiler.

HÜDAPAR'dan İyi Parti, Ersen ve Yıldız'a ziyaret

Bayburt Postası - Yaptıkları ziyaretler hakkında konuşan İl Başkanı Maşallah Oruçoğlu, “Parti olarak insanımızın içindeyiz ve toplumumuzun nabzını tutuyoruz. Yapılan ziyaretlerde insanımızın sorunlarını, taleplerini ve şikâyetlerini dinliyoruz. Ve gördük ki insanımız siyaset kurumunda meydana gelen yozlaşmadan çok rahatsız. İnsanımızın siyaset kurumuna güveni kalmamış durumda. Bu durum çok vahimdir ve tüm siyasiler külahlarını önlerine koyup düşünmelidirler. Bu anlamda biz HÜDA PAR olarak yola çıktığımız ilk günden beri diyoruz ki birinci hedefimiz, bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde içi boşaltılmış olan ve aslında bizi biz yapan insanî ve İslami değerleri yeniden ihya etmek, yaşanılır kılmak ve bunu siyaset sahnesine taşımaktır.” dedi.

İnsanın fıtratına uygunsuz bir niyetle yapılan müdahalelerin olduğunu söyleyen Oruçoğlu, "Bu müdahaleler sonucu bozulan fıtrat yeniden yapılandırılmalıdır. İnsanın özüne ve fıtratına dönmesi, içinde bulunduğu manevi buhrandan çıkışına ve kurtuluşuna vesile olur. Yüce değerlerimizi yeniden ihya ile bu değerlere sahip olan ve bunları hayatında uygulayan bir insan ve toplumu yeniden inşa etmek gerekir. Bu uğurda elimizden gelen çabayı sarf etmek, her türlü olumsuz dış şartlara rağmen özünü korumaya çalışan ve saldırılara karşı direnen bizlere, bir borç ve görevdir. Ayakları yere basmayan, gerçekçilikten tamamen soyutlanmış, uygulanma imkân ve ihtimali bulunmayan mistik ideallerin peşinde değiliz. Gerçekleştirilebileceğine inandığımız ideallerimiz vardır. Bu ideallerimizin gerçekleşmesi için buna inanan herkes ile birlikte gerçekçi çözümler üretmeye, bu yolda imkân ve takatimiz elverdiği ölçüde yürümeye azimliyiz. Bu anlamda, bu azme sahip olan herkesi partimize bekliyoruz” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Kırmızı 3 yıl önce

HÜDA PAR'ın Bayburtta var olması Doğu-Batı,Kuzey-Güney kardeşliği için çok önemli. İnşAllah Bayburtta bir karşılık bulacaklardır.

Avatar
İslam ASLAN 3 yıl önce

Bayburt böyle milletimizin bekasını maneviyatını kendine dert edinen Hüda par kadrolarına sahip olduğu için çok şanslı
Bayburt postasına teşekkür eder,MaşAllah başkanıma ve teşkilatına başarılar dilerim.