HÜDA PAR'dan esnaf ve STK ziyaretleri

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bayburt İl Başkanlığı, il merkezinde esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

HÜDA PAR'dan esnaf ve STK ziyaretleri

Bayburt Postası - HÜDA PAR Bayburt İl Başkanı Maşallah Oruçoğlu, beraberindeki partililerle Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni, Zahit Mahallesi muhtarlığını ve il merkezindeki esnafları ziyaret etti. 

“Esnaf için kalıcı çözümler üretilmeli.”

HÜDA PAR İl Başkanı Maşallah Oruçoğlu, pandemiden dolayı Bayburt esnafının zor günler geçirdiğini belirterek, “Malum pandemiden dolayı esnafımızın kahir ekseriyeti bırakın borçlarını ödemeyi, giderlerini bile karşılamakta zorlanıyorlar. Esnafa yapılan iyi niyetli yardımlar ve destekler var; fakat bunlar derde derman olmuyor. Esnaf için daha kalıcı çözümler üretilmeli. Aksi halde yapılan çalışmalar sadece pansuman niteliği taşıyor. Bu durum da esnafımızın sorunlarını gidermiyor” dedi.

“Bizim siyaset anlayışımız ile hem ülke hem de halk rahatlayacak, ferahlığa kavuşacak”

Esnaf ziyaretinden sonra Zahit Mahallesi Muhtarı Mahmut Orun’u ziyaret eden Oruçoğlu, mahallenin sorunları hakkında bilgiler aldı. Oruçoğlu, “İnsanımız çok değerli ve kıymetlidir. Aynı şekilde hizmetin de değerli olanına, kaliteli olanına layıktır. Bu anlamda şehrimizdeki her bir idareciye iş düştüğü gibi, muhtarlarımıza da iş düşmektedir. Bu anlamda gerek mahalle sakinleri gerekse de yerel idarecilerimiz, muhtarlarımıza her türlü desteği yapmalı ve yardımcı olmalıdırlar” diye konuştu. 

“Devletin dini adalettir”

HÜDA PAR heyeti ardından Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Murat Okumuş’u ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamada, “İnsanımızla iç içeyiz, insanımızın sorunlarını dinliyoruz ve buna göre bir siyaset üretiyoruz. İnsanımız kimliği, aidiyeti, statüsü fark etmeksizin adalet hususunda şikâyetçidir. İnsanımız mülkün temeli olan adaletin sarsıldığına inanıyor ve her ziyaretimizde bu konu da şikâyetler alıyoruz. Bu büyük bir sorundur aslında. Çünkü Müslüman memlekette adaletten dert yakınılıyor olması, bir çözülme yaşadığımızı gösteriyor. Bu anlamda adaletin tesis edilmesi ve tekrar halkın adalete olan inancı sağlamlaştırılmalıdır. Biz diyoruz ki adalet hiçbir şeye feda edilemez. Ve devletin dini adalettir. Devlet adalet ile hükmetmek ve adalet üzere çalışmak zorundadır” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.