Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli, Bayburt'ta

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Bayburt'ta...

Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli, Bayburt'ta
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt 5. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere sabah saatlerinde Bayburt'a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'yi, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt Milltevekili Bünyamin Özbek ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal karşıladı. Bir süre Bayburt'ta dolaşan ve vatandaşlarla sohbet eden Bakan Canikli, daha sonra kongrenin yapılacağı Şairzihni Kültür Merkezi'ne geçti. 

Burada partililere seslenen Bakan Canikli, önemli mesajlar verdi... (Bakan Canikli'nin kongrede yaptığı konuşmayı okumak için, lütfen tıklayınız...)



Kobal, 357 oyla yeniden İl Başkanı

Şairzihni Kültür Merkezi'nde saat 11.00'da başlayan kongreye Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün,  eski Bayburt Milltvekili Fetani Battal, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve partililer katıldı.

Kongrenin divan başkanlığını AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hüseyin Samani, divan başkan yardımcılığını ise Bayburt Koordinatörü Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz yaptı. Kongrede; Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Eraslan ise katip üye olarak görev yaptı. 

Tek liste ile kongreye katılan AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, 357 oyla ikinci kez başkan seçildi. 

Hakan Kobal'ın kongrede yaptığı konuşma ve yeni yönetim listesi için tıklayınız... 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 9 yıl önce

Tekel Bakanı ne?