Güler: "Bir ay içinde doğalgaz iki kez zam gördü"

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, doğalgaz, elektrik ve gıda ürünlerinde yaşanan fiyat artışına tepki gösterdi. 

Güler: "Bir ay içinde doğalgaz iki kez zam gördü"

Bayburt Postası - Güler, bir ay içinde doğalgazın iki kez zam gördüğünü, elektriğin ise yüzde 6 zam gördüğünü belirterek, "Doğalgaz ve elektriğe zam geldi. ÖTV zamları devam etti. Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapıldı. Özellikle Avrasya Tüneli, bizce artık Avrasya Zam Tüneli oldu. Gıda fiyatları zaten aldı başını gidiyor. Vatandaş hava yerine zam soluyor. Peki suçlu kim? Elektrik mi, doğal gaz mı, tünel mi, esnaf mı? Zammı yapan haricinde herkes suçlu, herkes günahkâr. Sayın Cumhurbaşkanının dediği gibi Türkiye gerçekten uçuyor. Ülke olarak uçuyoruz ancak inerken paraşütümüz yoK" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.