“Güç milletin diyen bir Türkiye var”

AK Parti Mayıs ayı il danışma kurulu toplantısı gerçekleşti.

“Güç milletin diyen bir Türkiye var”
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, “Artık gazete manşetleriyle, darbelerle gece yatarken  sabah neyle karşılaşacağını bekleyen bir Türkiye değil, gücünü bu salonlardan, sandıklardan ve milletten alan bir hükümetimiz var. Artık güç milletin diyen bir Türkiye var” dedi.

AK Parti Mayıs ayı il danışma kurulu toplantısı gerçekleşti. İl Başkanı Hakan Kobal, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kızılaslan, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Eraslan, Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan Milletvekili Özbek, şunları söyledi :

“Katılımlarınızdan dolayı teşkilatımızın çok değerli başkanlarına tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Evet artık gazete manşetleriyle, darbelerle gece yatarken  sabah neyle karşılaşacağını bekleyen bir Türkiye değil, gücünü bu salonlardan sandıklardan ve milletten alan bir hükümetimiz var. Artık milletin hür idaresini arkasına almış söz milletin, güç milletin diyen bir Türkiye var. Türkiye büyüyor ve Türkiye büyüdükçe büyüyen bir Bayburt var. Son yerel seçimlerde milletimiz yine büyüyen bir Türkiye istemiş, yeniden Türkiye demiştir. Hayallerin gerçeğe dönüştüğü resimlerle değil icraatları ve hizmetleri ile milletten aldığı emaneti hakkıyla yerine getiren bir hükümetimiz var. Milletimiz bize yeter artık demediği müddetçe Türkiye dünyanın sayılı devletleri arasında olacaktır. Bu salonda da gördüğüm birlik ve beraberliğimizin tüm dünya ülkelerine örnek düşmana karşı silah olması dileklerimle hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

Özbek’in konuşmasının ardından teşkilat başkanları İl Başkanı Hakan Kobal’a çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.