Genç siyasetçi Atıcı, Ankara'dan aday adayı

İzmir Milletvekili Prof.Dr. Nükhet Hotar'ın danışmanı Bayburtlu genç siyasetçi Ali Vahit Atıcı AK Parti'den Ankara 1. Bölge aday adayı oldu.

Genç siyasetçi Atıcı, Ankara'dan aday adayı
Bayburt Postası - İzmir Milletvekili Prof.Dr. Nükhet Hotar'ın danışmanı Bayburtlu genç siyasetçi Ali Vahit Atıcı AK Parti'den Ankara 1. Bölge aday adayı oldu.  

Geçmişte Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın danışmanlığını yapan ve halen İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar'a danışmanlık yapan Ali Vahit Atıcı, AK Parti Ankara 1. Bölge'den aday adayı olarak genç vekil aday adayları arasında yerini aldı.

En genç siyasi adaylardan birisi olan Ali Vahit Atıcı, AK Parti Genel Merkezi'nde adaylık başvurusunda bulundu.

Atıcı, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın açtığı bu onurlu yolda genç bir düşünce yapısıyla ülkeme milletime hizmet etmek istiyorum. Girilmeyecek gönül yoktur, evel Allah gönüllere gireceğiz, meydanlara ineceğiz ve Reisimizin onurlu davasında dim dik arkasında olacağız" dedi.

Atıcı, konuşmasına şöyle devam etti:

"Yola çıkmış olduğum bu kutlu davada Rabbimin izniyle Parti gençlik kolları, ilçe başkanlığı, il başkanlığı ve Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal Beyefendinin danışmanlığı, Bayburt Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş Beyefendinin Özel Kalem Müdürlüğü ve son olarak AK Parti Genel Başkan yardımcımız aynı zamanda İzmir Milletvekili Sayın Profesör Doktor Nükhet Hotar hanımefendinin danışmanlığı görevlerinde bulunduğum süre içerisinde imkanlarım dahilinde vatanıma ve milletime hizmet etmekten onur ve gurur duydum. Atalarımızdan, büyüklerimizden aldığımız terbiye ile her işte doğruluk ve dürüstlüğü şiar edinerek  vatanımızın ve milletimizin menfaatini düşünerek çalıştık. Bayburt başta olmak üzere ülkemizin güzide illerinden gelen hemşehrilerimizi elimizden geldiğince Ankara'da ağırlamaya onların sorunlarını çözmeye çalıştık. Onların duaları bizlere güç ve kuvvet veriyor. Ülkemizin yeni bir döneme kapı açtığı, erken seçim kararı aldığı bu dönemde değil elimizi, gövdemizi taşın altına koymalı ve daha fazla çalışma zamanıdır. Bu sebeple daha güzel hizmetler için, milletimize hizmet yolunda hizmetkar olmak için durmak yok yola devam diyor çıkmış olduğumuz bu kutlu davada en güzel yerlerde en doğru insanlarla yollarımızın kesişmesi ve her zaman en iyisinin değil en hayırlısının olmasını diliyorum. Rabbim devletimizi ve milletimizi muzaffer eylesin" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
AK PartiAli Vahit Atıcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arpali 6 yıl önce

Sayın Atıcı 2012 yıllarında has parti adayı ile ona oy topluyordunuz . Siz hangi kpss yi kazandiniz sizi bir yerlere yerleştirmek için bayağı ugrasmislar bakan bey in yanından kovuldunuz. Sizin hizmet yaptım dediğiniz işi piyasada diplomalı yapacak en az 1 ordu kadar insan var. AKP nin nimetlerini sonuna kadar kullan haram olsun. kargalara kalan dünya. .

Avatar
Veli 6 yıl önce

O ne kuyruk bir şey mi dağıtılıyor

Avatar
mahlast_mahluta 6 yıl önce

herkes rant ve çıkarının peşinde...

Avatar
Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adam. 6 yıl önce

Millet vekilliği ayağa düşünce ecügü bücügü aday olacağım diye sıraya giriyor.Yazık!

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Olduysa neydek yalakaları sevinsin

Avatar
hasan 6 yıl önce

akp bu yüzden çökecek kısa yoldan yükselmek isteyenleri yükseltiyor

Avatar
gada69 6 yıl önce

vah vah ne günlere kaldık nerede o eski kurt siyasetçiler, şimdilerde hep çoluk çocuk

Avatar
vah vah 6 yıl önce

ne yapmış nasıl bir özelliği varmış tamamen kendi çıkarlarından başka ne gibi bir menfaati olmuş ben şahsen böyle birine vermem oy