Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler: "Halk Erdoğan'a güvenmiyor!"

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün bir TV kanalının canlı yayınında gerçekleştirdiği yeni ekonomik kalkınma planı ile ilgili konuşmasını değerlendirdi. Güler, "Halk artık Erdoğan'a güvenmiyor" dedi.

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler: "Halk Erdoğan'a güvenmiyor!"

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, halka yönelttiği "ekonomik kalkınma planıyla ilgili neden kendinize güvenmiyorsunuz" sorusuyla ilgili iddialı açıklamalarda bulunan Nazir Güler, artık halkın nezdinde Erdoğan'ın bir otoritesinin kalmadığını belirterek;" Çok şaibeli olay var. Halk bunları görüyor. Dolar alınması, satılması, bürokratların lüks içinde yaşaması, yağ, ekmek kuyrukları, market,akaryakıt zamları bu liste uzar gider. Halkı pislikten arındırdım diyen Erdoğan, Türkiye'yi tekrardan eski günlerine geri götürdü hatta daha da beterini yaşattı" dedi. 

Yeni ekonomik planla ilgili de konuşan Güler, "Bu plan 1970'lerde uygulandı. O dönemin şahitleri hâlâ aramızda. Onlar ne kadar kötü bir sistem olduğunu anlatsınlar. Resmen zengini doyuran, daha da vergi batağına batmamızı sağlayan, faize iten bir sistem. Halkın önüne bunu sunmak alın bir şey başardım demek çok yanlış. Bu kandırmaca, halkın aklıyla alay etme gibi bir şey. Halk bunların hepsini elbette görüyor. Halk artık Erdoğan'a güvenmiyor. İlk seçimde de gereken cevabı sandıkta verecek" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Nazir Güler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nivli 2 yıl önce

sanagüveniyorum.......hi