Deva Partisi Bayburt Kurucu İl Başkanı Avukat Can Kurban Arslan

DEVA Partisi Bayburt Kurucu İl Başkanlığı görevine getirilen Avukat Can Kurban Arslan, Bayburt il genelinde kuruluş çalışmalarının son aşamasında olduklarını belirtti.

Deva Partisi Bayburt Kurucu İl Başkanı Avukat Can Kurban Arslan

Bayburt Postası - Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın görevlendirmesiyle Bayburt'ta teşkilat kurma çalışmalarını başlattıklarını söyleyen Arslan, 15 günlük bir süreç içerisinde parti merkezlerinin faaliyete geçeceğini bildirdi. Yönetim kurulunun şekillenmeye başladığını söyleyen Arslan, "Bayburt'un Deva'sı hazır" dedi.  

Deva Partisi Bayburt İl Başkanı Can Kurban Arslan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Deva Partisi 09.03.2021 itibari ile siyaset sahnesindeki birinci yılını tamamlamış bulunmaktadır. Deva partisi olarak öncelikli hedefimiz herkesin insan onuruna yaraşır iş, aş, huzur ve refah seviyesine sahip olduğu bir Türkiye’nin inşasıdır. Bu hedefe giden yolda yepyeni bir siyaset kültürünü de inşa etmeye geyret etmekteyiz. Bunun için öncelikli olarak siyasetin dilini değiştirmeyi kendimize gaye edinmiş durumdayız. Kavgayla, hakaretle güzel ülkemizi siyasi gerilimler ve ekonomik çıkmazlara sokmak yerine, siyasi ahlakı ve nezaketi yeniden ihya ederek, ortak akıl ve istişare ile ülkemizin geleceğine yön vermenin telaşı içerisinde olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmaması gerekmektedir.

Kurucu il başkanlığı görevini üstlenmiş olduğumuz günden beri sahada bir çok kanaat önderi ile istişarelerde bulunarak Bayburt İl teşkilatımızın ana omurgasını oluşturmaya gayret gösterdik. Bu süreç içerisinde memleketimizin öncelikli problemlerine ve hemşehrilerimizin  hissiyatlarına dokunma bahtiyarlığına erişmiş olduk.

Deva Partisi olarak Bayburt İl teşkilatlanma çalışmalarımız halen daha büyük bir özveri ve gayret ile devam etmektedir. Bu süreç içerisinde yanımızda bulunmak isteyen bütün gönüldaşlarımıza hemşehrilerimize sayın genel başkanımızın ifadesiyle partimizin konumumuzu bildirmek istiyoruz.

Bizler;

“Borcunu ödeyemeyen esnafın yanıdayız”
“Artan maliyetlere boyun eğmiş çiftçinin yanındayız”
“Mülakatlarda hakkı yenilmiş olan iş arayaşındaki gençlerin yanındayız.”
“Zulme uğrayan kadınlarımızın yanındayız”
“Huzurlu ve refah bir hayat yaşayamayan emeklilerin yanındayız.”

Deva Partisi Bayburt İl teşkilatı olarak bütün hemşehrilerimizi bu konuma davet ediyoruz. Bayburt’un DEVA’sı hazır.".
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan cemil 3 yıl önce

Allah yolunuzu açık etsin. Bu memeleketin umudu sizlersiniz.

Avatar
Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adam 3 yıl önce

Deva partisinden memlekete hayır geleceğini sanmam. Can Kurban Aslan pırlanta gibi tertemiz bir kardeşimizdir. Kendisine muvaffakiyetler dilerim.

Avatar
Bobo 3 yıl önce

Çok genç yav

Avatar
Aloş 3 yıl önce

Pembe incili kaftan.... hem adama sövmüş hemde övmüş.

Demekki önümüzdeki seçimde deva ya oy verecek.

Avatar
Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adam 3 yıl önce

Aloş bey kimseye sövdüğüm de yok partilerle işim olmaz. Ben bu arkadaşı siyasi partisi binasından tanımıyorum. Akpde, iyi parti de ya da gelecekte başkan olsaydı yine partisiyle işim olmaz şahsına saygı duyardım. Beni temsil eden bir siyasi lider bulunmadığından mümkün mertebe oy kullanmıyorum bu arada.

Misafir Avatar
Aloş 3 yıl önce @Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adam

Sen yinede oy kullan ki hakkın olan iktidar başa gelsin ve adaleti sağlasın. Sakın oyunu ziyan etme. Vereceğin yer bellidir. Oy sandığı kurulduğunda aklın neyi istiyorsa o seçim sandığının olduğu kapalı alanda vicdanının sesine vur mühürü.

Beğenmedim! (0)
Avatar
yavuz 3 yıl önce

oyum dava....

Avatar
Esnaf 3 yıl önce

Başkanım Allah utandırmasın sonuna kadar yaninizdayiz
Allah yolumuzu açık eylesin