Delege seçimleri tamam, sıra kongrede

Kongre sürecine giren Bayburt AK Parti teşkilatı delege seçimlerini tamamladı.

Delege seçimleri tamam, sıra kongrede
Bayburt Postası - Kongre sürecine giren Bayburt AK Parti teşkilatı delege seçimlerini tamamladı. Merkez ilçe başta olmak üzere Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinde delege seçimlerini tamamlayan AK Parti teşkilatı, Kasım ayı içerisinde ilçe kongrelerini tamamlayacak ve il kongresi için genel merkezin tarih belirlemesini bekleyecek.  

Aydıntepe ve Demirözü ilçelerindeki delege seçimlerini Erzurum Milletvekili ve aynı zamanda Koordinatör Milletvekili olan Adnan Yılmaz ile birlikte takip eden AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, AK Parti Bayburt il ve ilçe teşkilatlarının gerçekleştirdiği delege seçimlerinin tüm Türkiye’ye örnek olacak bir demokrasi şenliği havasında gerçekleştiğini söyledi.

Bayburt’ta ilçe ve il kongrelerinin de bir demokrasi şöleni havasında gerçekleşeceğini söyleyen Kobal, şunları söyledi:

“Üyelerimizin seçimlere katılımının oldukça yüksek olduğunu gördük. Üyelerimizin partilerine ve ülkelerine sahip çıktıklarını görmek oldukça sevindirici. Delege seçimleri ile birlikte ilçe kongrelerimiz de büyük bir uyum içerisinde gerçekleşecek ve demokrasi şölenini hep birlikte yaşayacağız. 5’inci olağan kongre sürecimizin ilk ve en önemli aşaması köy, mahalle ve ilçe delegelerimizin seçimidir. Bu delege seçimleri ile birlikte demokrasiyi kılcal damarlarımıza kadar işletmiş, yaşatmış oluyoruz. Bayburt’un merkez ilçesi dahil Aydıntepe ve Demirözü ilçesinde yapılan seçimler, demokrasiye ve ülkemize huzur vermektedir.”

Mevcut başkanlar devam edecek

Öte yandan Kasım ayında merkez ilçe başta olmak üzere Aydıntepe ve Demirözü seçimlerini tamamlayacak olan AK Parti, genel merkezin belirleyeceği tarihte ise il kongresini yapacak.

Bayburt Merkez İlçede Avukat Mustafa Daştan, Aydıntepe’de Siyami Kabak, Demirözü’de Çağlar Seyrek’in yeniden aday olduğu seçimlerde, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı’na ise Hakan Kobal’ın tek aday olarak girme ihtimali yüksek görünüyor.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
leman sam 9 yıl önce

haberde ilçe başkanı soyismi yanlış olmuş gibi tekrar gözden geçirirmisiniz bayburt Postası

Avatar
Zeynep Aslanhan 9 yıl önce

körler sagırlar birbirini agırlar