CHP’den Gençlik Kolları’na tam destek

Bayburt CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Aygün, bir basın açıklaması yayınlayarak CHP Genel Merkezi ziyaretini değerlendirdi.

 CHP’den Gençlik Kolları’na tam destek
Bayburt Postası - Bayburt CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Aygün, bir yazılı açıklama yayınlayarak CHP Genel Merkezi ziyaretini değerlendirdi. CHP Bayburt İl Başkanı Nazım Keskinoğlu, CHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Hasan Konca ve bazı parti yöneticilerinin katıldığı ziyaretin olumlu geçtiğini söyleyen Emre Aygün, genel merkezden yapacakları faaliyetler hakkında tam destek sözü aldıklarını belirtti. 
Ankara programı kapsamında başta Bayburt eski Valisi CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner olmak üzere, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve İstanbul Milletvekili Binnaz Toprak’la görüştüklerini belirten Aygün, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’dan ise Bayburt teşkilatı olarak istekte bulunduklarını belirtti.
  
Kitap desteğinin yanı sıra konser ve tiyatro gibi yapmayı planladıkları organizasyonlar için Genel Başkan İrfan İnanç Yıldız’dan destek istediğini belirten Aygün, fikirlerinin destek gördüğünü ve ayrıca CHP Siyaset Okulu’nun Bayburt’ta seminer vermesinin sözünü aldığını söyledi.   
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’nın Bayburt teşkilatına 5 bin liralık kitap ve 644 parça çeşitli materyal desteğinde bulunduğunu söyleyen Aygün, desteklerinden ve ilgilerinden dolayı Genel Başkan İrfan İnanç Yıldız ve Genel Başkan Yardımcısı Hakan Özmert’e teşekkür ettiğini kaydetti.
 
Aygün, beklentilerinin çok üstünde samimi bir şekilde gerçekleşen genel merkez ziyaretinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, “Bayburt'ta artık Cumhuriyet Halk Partisi çok aktif bir şekilde çalışmalarına devam edecektir. Tüm gençleri ve halkımızı bu onurlu mücadeleye bekliyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.