CHP Gençlik Kolları’nda yeni dönem

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanlığı bir süredir boşta bulunan Gençlik Kolları teşkilatını yeniden kurdu.

 CHP Gençlik Kolları’nda yeni dönem
Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanlığı bir süredir boşta bulunan Gençlik Kolları teşkilatını yeniden kurdu. CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan atamada Emre Aygün başkan olurken, başkan yardımcılığına Alev Kibar getirildi. Mehmet Kıvrak, Cansu Akın ve Fatma Ata ise yönetim kurulunda görev alan isimler oldu.

CHP Gençlik Kolları Bayburt İl Başkanı Emre Aygün, yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu parti binasında yaptığı açıklamada, yeni dönemde gençlik kolları olarak faaliyetlere hız vereceklerini ve il genelinde üye kayıtlarının yapılmaya başlandığını belirterek, “Haksızlıklara karşı ezilenden yana olan tüm gençlerimizi mücadelemize bekliyoruz. Yaşanılabilir bir Bayburt için kaçıp gitmek yerine burada çalışmaya karar veren biz gençler Bayburt'un bu makûs talihini değiştirmek istiyoruz” dedi.  

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Atatürk’ün koymuş olduğu ilkelerle dünyanın saygın ülkelerinden biri haline geldiğini söyleyen Aygün, “Bu nedenle bizlere ve gelecek nesillere düşen en önemli görev Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, Atatürk ilke ve inklaplarını koruyup kollamak, iç ve dış tehlikelere karşı duyarlı olmaktır" diye konuştu.

Bayburt Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak toplumu ve gençliği derinden etkileyen haksızlıklar karşısında gençliğin sesini ülkenin dört bir yanında duyurmak istediklerini söyleyen Aygün, şunları söyledi:

“Gençlere, bayanlara, insana en çok değer veren; Cumhuriyetimizi, Atatürk ilkelerini en iyi şekilde koruyan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Gençlik Kolları olarak Bayburt'ta bir hareket başlatmış bulunmaktayız. Bu hareket gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünen, toplumun emeğini sömürenlere karşı bir emek mücadelesidir.Gücünü cahillikten, paradan alanlara karşı çalışmalarımızı bilgiyle, fikirle yürüteceğiz çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.Haksızlıklara karşı ezilenden yana olan tüm gençlerimizi mücadelemize bekliyoruz.Yaşanılabilir bir Bayburt için kaçıp gitmek yerine burda çalışmaya karar veren biz gençler Bayburt'un bu makus talihini değiştirmek istiyoruz. Bu duygu ve düşünceler ışığında herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ykırzı 9 yıl önce

Yalan mı

Avatar
Emre Aygün @ykırzı 9 yıl önce

Memleketim Trabzon. Doğma büyüme Bayburt çocuğuyum.9 yıl halk oyunları ekibinde, 5 yıl masa tenisi, 6 yıl voleybol,2 yıl basketbol da Bayburt'u elimizden geldiği kadar bölge, ve Türkiye finallerinde temsil etmeye çalıştık. Kültürümüzü gittiğimiz her yere götürüp şehrimizin tarihine yakışır davrandık. Bayburt'un köylerinin %60'ını tek tek gezdim. Şehrin sorunlarını yakından takip ettim. En büyük sorunlarından biride CHP gençlik kolları olduğunu fark ettim. Bu görev bize teklif edilmedi! Bizler mücadele başlatmak istediğimizi söyledik ve destek gördük. Ayrıca yönetimde işlerinden dolayıı orada bulunmayan 7 Bayburtlu arkadaşımız bulunmakta. Fikirlerinizi önemsiyoruz.Eleştiriye her zaman açığız.

Avatar
Kenan Abdullahoğlu 9 yıl önce

Bayburt'umuzda alışılmışı aşıp , görece aykırı bir düşünce ve eylem üretebildiğiniz için takdiri ve teşekkürü hakediyorsunuz, ben de hakkınızı teslim ediyorum.Sağolun.

Avatar
ykırzı 9 yıl önce

Bu arkadaşlar Bayburtlu değil ithal bir yönetim kurulu olmuş Bayburtun sorunlarını bilmez bunlar :)

Avatar
saban kaydu 9 yıl önce

Yav he he

Avatar
ykırzı @Emre Aygün 9 yıl önce

Özür dilerim o zaman yolunuz açık olsun...