CHP, Bayburt'ta 100 kadın yeni üyeye rozet taktı

CHP Bayburt İl Kadın Kolları, düzenlediği etkinlikle 100 yeni kadın üyenin kaydını yaparak il ve ilçelerde Kadın Kolları örgütünü kurdu.

CHP, Bayburt'ta 100 kadın yeni üyeye rozet taktı

Bayburt Postası - Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa katılan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, yeni kurulan Kadın Kolları Başkanları ve üyelerine rozet taktı. 

CHP Bayburt İl Kadın Kolları, yeni üyelerinin kaydını yaparak rozet taktı. 100 yeni kadın üyenin yer aldığı etkinlikte CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Kadın Kolları MYK Üyesi Fevziye Pehlivan, Bayburt İl Başkanı Necip Erel, Bayburt İl Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Erol yer aldı. Kadın örgütlülüğün hızlı bir şekilde yürüdüğü Bayburt’un il ve ilçelerinde Kadın Kolları Başkanlığı kuruldu.

‘DURDUĞUMUZ YERDE SAYMAYA DEĞİL BU ÜLKEYİ AYDINLIĞA ÇEVİRMEYE GELDİK’

Etkinlikte konuşan ve yeni üyelere rozet takan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, kadınların örgütlü mücadelesinin kazanımlarını her gün biraz daha fazla hissedeceklerini ifade ederek, “Ülkenin her köşesinde adımlamadığımız yer kalmayacak. Kadınlar kendi geleceklerini kimsenin ellerine teslim etmeyecekler. Eşit, özgür, laik ve demokratik bir geleceği kurarken yüreğimizdeki bu coşku ile en önde olacağız. Hiçbir kardeşimizin ayağına taş değmediği günleri omuz omuza mücadele ederek kazanacağız” diye konuştu.

Kadın Kollarının örgütlenmesinde Bayburt örneğinin yol gösterici olduğuna dikkat çeken Nazlıaka, “Biz durduğumuz yerde saymaya, oturup izlemeye gelmedik. Biz; bu ülkenin karanlık günlerini, aydınlığa çevirmeye geldik. Şimdi adımlarımız daha sağlam, daha güçlü. Haklarımızı alıncaya kadar sokakları da meydanları da kürsüleri de terk etmeyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 3 yıl önce

Bayburtta muhalefet mi var ? Onca haksızlık hukuksuzluk ,Adam kayırma Torpile ses çıkaran mı var ? Ülkenin genel gündeminden önce ilk başta yerelde olan olaylara ses çıkarın . Biryere adam alınacağı zaman puanına diplomasına liyakatına göre değil partiden giden isime göre atanıyor . Bu yanlış kardeşim diyebiliyor musunuz ? Neden çünkü hepiniz o çarkın içindesiniz sonra memleket neden göç veriyor göç vere vere göç verenin memleketi oldu .. duyup bilip sessizce seyrediyorsunuz . Adamın var 3 çocuğu 3 de gurbette Esnaf yazın gurbetçiyi bekliyor para kazanabilmek için . Atanamayan nice onurlu öğretmen adayı Alın teriyle başka işlerde ekmek parasının peşinde . Torpille Haksız hukuksuz maaş alan kim varsa haram zıkkım olsun .

Avatar
Yavuz Bayburdi 3 yıl önce

Kadinlarin siyasal katılımını desteklemek adina olumlu bir gelisme. Bize Akp degil AkParti diyeceksiniz diyenler ve bunlarin destekcileri İyi Parti'ye ip demekten imtina etmiyorlar. Hos bununla kalsa iyi kendileri gibi dusunmeyenlerin vatan sevgisini sorgulayip galiz hakaretler etmesinler de...Ayrica il ilce kongrelerinde aday olacak tek kisinin dahi genel merkezce belirlendigi partiler keske diger partilere camur atana kadar bunu da sorgulasa. Iktidarda bulunan partiye herkesin kosacagi ortadayken, muhalif insanlarin emegini kucumsemek de iktidarin nimetlerinden nasiplenenlerin kör konforu olmali ne bileyim artik...

Avatar
Fatih 3 yıl önce

Ali bey yöneticilerin ailesi veya değil niye boş yapıyorsun bunu sorgulamak size düşmez biraz demokrat olun

Avatar
Veli Beg 3 yıl önce

Sayin Mustafa bahsettiginiz liyakatsizlik sadece Bayburt'un sorunu degil, malesef ulkenin genel gündemi genel sorunu. Bayburt'ta muhalefetin yetersizligi elbette konusulmali ancak karanliga kufretmek yerine bir mumda sen ben yakmaliyiz. Mesela gordugunuz sorunlari muhalefet partilerinin teskilatlarina kac kere bildirdiniz, gidip hangisinin bir cayini ictiniz, secim sureclerinde kisitli imkanlarini gelistirebilmeleri icin destek oldunuz mu? Sonucta siyasi partiler insan topluluklari ve Bayburt'un istisnalar disinda iktidar partilerini destekledigi de bir vakia. Buradan herkes halinden memnun sonucu elbette cikmaz ama muhalif siyasi partilere cuvaldiz batirmadan igneyi de kendimize batiralim, selamlar.

Avatar
Ali 3 yıl önce

Uyelerin hepside il ve ilce yoneticilerinin hanimlaridir bayburt ta chp ve ip yonetici bulamiyor kendi ailelerinden yonetime isim yaziyorlar

Misafir Avatar
İsmail Enver 3 yıl önce @Ali

Mhp yönetimi kimlerden oluşuyor beyefendi. Mesela delegeler kimin hanımı,kimin annesi,kimin teyzesi, kimin çalışanı....
Bu ülkede parti içi demokrasi gelmeden bir adım ileri gidilemez. Her ihaleye bir kanun çıkaranlar neden siyasi partiler yasasını çıkarmıyorlar. Kanun çıksa o zaman görürüz hep birlikte kim hangi partiye üye oluyor. Kim kimi özgür iradesiyle seçebiliyor. Yukarıdan gönderilene oy vermek zorunda kaldığın sisteme demokrasi denemez. Bu gün ülkeyi yöneten (!) iktidar ve silik ortağı önce partide demokrasi için çalışmalıdır. Yoksa çok terane dinleriz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
de get Bayburt 3 yıl önce

Bayburt'un kaderini kadınlar geliştirecek ve değiştireceğine yürekten inanıyorum.Demokrasinin gelişmesinde de onlar önder olacaktır.

Avatar
Betül 3 yıl önce

Demokrasi öncüleri yürüyün ileri, daima demokrasi
Umarım bayburtlulara biraz ö4nek olursunuz da artık kafayı kumdan çıkarırlar.
Burada en büyük rol okul öğrencileridir. Muhakkak onlara yönelik eğitim, bilinçlendirme yapın. Özellikle kız yurtlarında yapılanma önemli bence
Bir kez daha tebrik ediyorum