CHP Bayburt İl Başkanı Sezer: "Çözüm CHP, çare CHP'dir"

CHP Bayburt İl Başkanı Mehmet Sezer, hafta sonu CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakıroğlu ile CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ı ağırlayacaklarını söyledi. 

CHP Bayburt İl Başkanı Sezer: "Çözüm CHP, çare CHP'dir"

Bayburt Postası - Geçtiğimiz aylarda 15 milletvekili ile Bayburt'a gelen milletvekillerinin ardından hafta sonu yine CHP Milletvekilleri ile güzel bir programa imza atacaklarını kaydeden Başkan Sezer, "CHP olarak ekonomik sıkıntılarla ezilen, üzülen, yok sayılan Bayburt halkının yanındayız. Bayburt'un tüm sorunlarını CHP olarak TBMM'ye taşıyıp çözüme öne ayak olunmasını sağlayacağız" diye konuştu.

CHP iktidarına az kaldığını ifade eden Başkan Sezer, "Vatandaşlarımız hiç endişe etmesin. CHP'nin olduğu yerde  karamsarlık olmaz. Çözüm CHP, çare CHP'dir" dedi.

"Görevimin başındayım"

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Memet Sezer, son günlerde partisinde yaşanan hareketliliği de değerlendirdi. Sezer, bazı partililerin partien istifa ettiğinin doğru olduğunu fakat rakamların abartılarak bilgi verildiğini söyledi. 

Sezer, istifa dilekçesine imza atan fakat konudan tam haberdar edilmeden imza attığının farkına varan bazı partililerin ise, partiye bir dilekçe ile başvurarak istifasının kabul edilmemesini talep ettiğini bildirdi.

Sezer, partileri için tek bir üyenin dahi değerli olduğunu ve herkesin bu mantıkla hareket etmesini, CHP'ye zarar vermemesi gerektiğini dile getirdi. 

Sezer, genel merkezle görüşmeler yapıldığını ve kendisinin görevinin başında partisine hizmet etmeye devam ettiğini kaydetti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt 2 yıl önce

Nasıl iktidara hazırız diyebiliyorsunuz? İktidardan ümidi kestik ama size de Ümit bağlayamıyoryz. İşsizlik için vaadiniz 4 yıllık üniversite mezunu KPSS’den 80 90 alan kişileri muhtar yardımcısı atamak… Buna siz ciddiyet mi diyorsunuz? Partiye vizyon katacak projeler üretecek kadrolar katın. Yok birbirinizden farkınız.