Büyük Birlik Partisi'nden Bayburt Gazeteciler Cemiyetine ziyaret 

Büyük Birlik Partisi Bayburt İl Başkanı Burhan Bozo, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi'nden Bayburt Gazeteciler Cemiyetine ziyaret 

Bayburt Postası -  Bozo, parti çalışmalarının pandemi koşullarına uygun bir şekilde devam ettiklerini söyledi. BBP olarak Cumhur İttifakı'nın bir parçası olduklarını hatırlatan Bozo, Büyük Birlik Partisi'nin Cumhur İttifakı içerisinde önemli bir konumunun olduğunu belirtti. 2023 seçimlerine Cumhur İttifakı'nın diğer ortakları ile çok güçlü bir şekilde hazırlanacaklarını söyleyen Bozo, Nizam-i Âlem Ocakları'nın Bayburt yönetiminde ise bir kan değişikliği yapılarak, faaliyetlere devam edileceğini söyledi.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Murat Okumuş ise, ziyaretlerinden ötürü BBP heyetine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.    

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Burhanettin Okumuş'un da bulunduğu ziyarette, BBP İl Başkanı Burhan Bozo'ya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ruhlar Çetin ve Yavuz Özer eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.