Aydıntepe’de Kabak, Demirözü’de Seyrek

AK Parti Aydıntepe ve Demirözü ilçe kongrelerini tamamladı.

 Aydıntepe’de Kabak, Demirözü’de Seyrek
Bayburt Postası - AK Parti Aydıntepe ve Demirözü ilçe kongrelerini tamamladı. Aydıntepe’de iki adayın yarıştığı kongrede Siyami Kabak ipi göğüslerken, Demirözü’de tek aday olarak seçime giren Çağlar Seyrel güven tazeledi.

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal’ın katıldığı kongrelere partililer de yoğun ilgi gösterdi.    

Aydıntepe Şehit Oktay Altuntaş İlkokulu’nda gerçekleşen Aydıntepe 5. Olağan İlçe Kongresi'nde iki aday yarıştı. Divan başkanlığını Mustafa Daştan’ın yaptığı kongrede sonucunda 90 oy alan rakibi Ömer Zengin karşısında 168 oy alarak ilçe başkanı seçilen Siyami Kabak yaptığı teşekkür konuşmasında, Aydıntepe’de kaybedilen belediye seçimleri sonrasında oyların yüzde 45 oranında artırıldığını söyledi.  

Çevre köylerle olan iletişimi artırdığını ifade eden Kabak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın deyişiyle çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayarak insanların teveccühünü kazandık” dedi. 

Demirözü Çağlar Seyrek’le devam

Demirözü Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen AK Parti Demirözü İlçe Başkanlığı kongresine tek aday olarak giren Çağlar Seyrek ise, 275 delegenin oyunu alarak güven tazeledi. 
Divan başkanlığını Lütfü Bölen’in yaptığı kongre sonrasında bir teşekkür konuşması yapan Çağlar Seyrek, AK Parti’nin bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

AK Parti’nin ilkeleri ve çalışma prensiplerini şiar edinerek AK Parti hükümetlerinin tüm ülkede yapmış olduğu hizmet hamlesinden Demirözü’ne hizmet taşımakta bir nefer olduğunu ifade eden Seyrek, "Vekilim Bünyamin Özbek ve AK Parti İl Başkanım Hakan Kobal’ın destekleri ile ilçemize hizmet taşımayı başardığımıza inanıyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Siyami KabakÇağlar Seyrek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.