Ak Parti'de 5. Kongre heyecanı

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı 5. Olağan kongreye hazırlanıyor... İşte detaylar...

Ak Parti'de 5. Kongre heyecanı
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanlığı 5. Olağan kongreye hazırlanıyor. 17 Ocak 2015 Cumartesi günü (yarın) Şairzihni Kültür Merkezi'nde saat 11.00'da başlayacak olan kongreye Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin katılacağı açıklandı.

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre kongreye ayrıca; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ve Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek katılacak.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal'dan kongreye davet

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, 17 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek kongreye vatandaşları davet etti. Kobal, yaptığı açıklamada, 17 Ocak'ta Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin katılımıyla gerçekleşecek kongrenin şölen havasında geçmesini temenni etti.

Kobal, açıklamasında şunları kaydetti:

"Göreve getirildiğimiz günden bu yana halkımız, partimiz ve demokrasimiz adına çalışmalarımızı sürdürdük. Bu kutsal göreve getirildiğimizde önümüzde yoğun bir süreç vardı. En son, 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimi için tüm teşkilat birimlerimizle canla başla çalışarak, Türkiye geneli olduğu gibi ilimizden de rekor bir oy çıkardık. İlçe kongrelerimizi büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde partimizin 5. olağan il kongresi var. Tüm hazırlıklarımızı yaptık. İlçe kongrelerimizde yaşanan coşkunun daha büyüğünü il kongremizde yaşayacağız. Bu arada Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli'yi ilk kez Bayburt'ta ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Kongremize ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Muş ve Erzurum Milletvekilimiz Adnan Yılmaz teşrif edeceklerdir. Milletvekilimiz Bünyamin Özbek ve Belediye Başkanımız Mete Memiş'in de katılımlarıyla; ilçe ve belde teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız ile birlikte kongre sürecini başarılı bir şekilde tamamlayacağız."

Kongrenin 17 Ocak Cumartesi günü (yarın) saat 11.00'da Şairzihni Kültür Merkezi'nde yapılacağını bildiren Kobal, "Dileğimiz, birlik beraberlik içerisinde kongremizi tamamlamaktır. Kongremizin başta tüm milletimize, demokrasimize, partimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını ve kongremizin bir şölen havasında gerçekleşmesini temenni ediyor, tüm halkımızı kongremize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muratyk69 9 yıl önce

Bir gümrük ve ticaret bakanlığı personeli olarak sayın bakanım hoş geldiniz memleketimize...

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Vizyondan anlayan veya vizyonu yakalayanlar seçilsin.

Avatar
raci burçoğlu 9 yıl önce

sn canikli asya karadeniz tren hattı projesine bayburt ilinin dahil edilmesine yardımcı olabilir,neden ricada bulunmadınız,siyasi alternatif,sn canikli bey,dir.