AK Parti ilçe kadın kolları kongrelerini yaptı

AK Parti, il ve ilçe kongrelerinin ardından kadın kolları kongrelerini de gerçekleştirdi.

AK Parti ilçe kadın kolları kongrelerini yaptı

Bayburt Postası - AK Parti, il ve ilçe kongrelerinin ardından kadın kolları kongrelerini de gerçekleştirdi. 
 
Kongreler, Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak'ın katılımıyla gerçekleşti.

Demirözü Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede Demirözü İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Gülizar Kordalı, Şehit Oktay Altuntaş Okul Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede ise, Aydıntepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Meryem Kocatürk seçildi.



Milletvekili Kavcıoğlu, göreve gelen başkanlara başarılar dileyerek, 2019 yılında yapılacak seçimlerde teşkilat olarak kendilerine çok önemli görevler düştüğünü belirtirken, İl Başkanı Fatih Yumak ise, kadın kollarının teşkilat açısından çok önem arzettiği üzerinde durarak, seçilen başkanların görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inandığını belirtti. Yumak, Kordalı ve Kocatürk'e görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.