AK Parti İl Başkanı belli oldu!

AK Parti Bayburt İl Başkanı belli oldu.

AK Parti İl Başkanı belli oldu!
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanı belli oldu. Hakan Kobal’dan boşalan koltuğun sahibi Fatih Yumak oldu.

Uzun zamandır kamuoyu ve teşkilat yoklamaları yapan AK Parti Genel Merkezi belirlediği 4 ismi bugün Ankara’ya çağırmıştı. Fatih Yumak, Mustafa Daştan, Raci Bayrak ve Temel Yolcu bugün Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki komisyonda mülakata alındı.

Mülakat sonrası AK Parti Genel Merkezi’nden az önce yapılan açıklamada yeni il başkanının Fatih Yumak olduğu belirtildi.    

AK Parti'de aktif siyaset yapan ve Bayburt İl Başkanlığı yönetim kurullarında da görev alan 1983 doğumlu Fatih Yumak, son olarak Bayburt’ta MÜSİAD’ın kuruculuğunu üstlenmişti.   


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
u 7 yıl önce

Bu güne kadar ak partiden hiç şaşmayan her zamanda yanlışlarını eleştiren biri olarak çok samimi itiraf edeyim.Eğer seçimlere fatih yumakla ve onun kuracağı yönetimle gidilirse tam bir hezimet olur.bunu burda yazıyorum ak parti Cumhurbaşkanımızın bayburt'ta kriterlerine uymuyor.eyer Cumhurbaşkanımız bizzat kendisi seçtiyse ona da inanmak istemiyorum böyle bir hata yapmış olamaz.Yumakların baybur da ne vereceğini değil neler götürdüğünü çok konuşuruz.

Avatar
Ulubatlı 7 yıl önce

Bazıları yazmış burudan servet sahibi zengin olması il başkanı olmasının birinci şartı gibi yazmış.ne kadar parası olursa olsun liyakat yok vizyon yok takım elbise giyip siyasilerin peşinde fırıldak olandan bişe olmaz. göreceksiniz. o para onlara hayır getirmez milletin vebali ahı onların felaketi olacak ak parti böyle basit pasif duruma hiç düşmemişti,,ak parti oyları kayar hem vAllahi hem billahi..Bayburtta yalaka ekibini çık oylar çoktan uçtu gitti...

Avatar
Davaymiş ! 7 yıl önce

PARASI OLMAYAN DAN, DAVA ADAMI OLMAZ. BU AKP POLITIKASI. KURUMLARA (KOBAL)MOBILYALAR TAKILDI. ŞIMDI KOLTUKLAR DÖŞENECEK. BU KADAR BASIT.

Misafir Avatar
mehmet 7 yıl önce @Davaymiş !

Bu kadar güzel, kafiyeli, yerine oturan bir başka yorum olamaz. Devletin parası mensuplara bir yolla böyle bağlanıyor. İstersen başka bir yerden satın al, hemen bitersin. Adalet ve Müslümanlık lafta kaldı. Bütün ihaleler yandaşlara, satın almalar mensuplara, köşe bucak büfeler şakşakcılara, ama Dünyanın bir sonu olduğu gibi, bunlarında bir gün sonu gelecek. Ebediyyen orda kalmayacak, yaptıkları bütün yanlışlarda fitil fitil burunlarından getirilecek a sından z sine kadar, kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
ALOŞ 7 yıl önce @Davaymiş !

Sayın Başkan işlerini yaparken Kurumlara koltuk alımını yapılırken kendi firmasına yönlendirmeyip adil ve hukuk kurallarına göre yönetirse ne diyeceksiniz?. Beklenen kurumların işlerine sorumsuz sorumlu olarak katılmamasıdır.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ulubatlı 7 yıl önce

Siyaset artık rayından çıktı...en zayıf halkayı il başkanı yap Bayburttan ak partiye oy bekle..yazık Protokollerin peşinde,cenaze ve düğünlerde takım elbise ile boy göstermenin mükafatı mı bu..babası anap il başkanı idi anavatan dağıldı. şimdi sıra oğlunda..Bayburdun tepkisini seçim zamanı görürsünüz iş işten geçer.yorum yazanlar anavatan dönemin yaşamamışlar herhalde haksızlıkların yolsuzlukların sonucu anavatan batmıştır.benim ak partim bu değil Cumhurbaşkanımız bu vasıfsız liyakatsiz çocuğu eğer seçtiyse oyu kimden alacak.

Avatar
ALİ 7 yıl önce

Bayburt'a hayırlı olsun. İnşaAllah hakça ve adaletli bir başkanlık yapar. Sadece kendi partililerini koruyup diğerlerine yapılan zulumleri görmezden gelirse çok ah ve kul hakkı alır.Kendi hesabının dışında birde hakkına girdiklerinin hesabı var öte Dünyada. Hırsa kapılmadan sadece Bayburt için çalışacaksa yanındayız. Aksi olursa zerre saygı duymam.

Avatar
çoruh 7 yıl önce

Öncelikle Sayın Yumak'a Ak Parti ve Şehrimize Hayırlı Olsun ...Kanaatime göre memleketimizde bu atama genel olarak memnuniyetle karşılanmadı.Bu benim şahsi kanaatim. Çevreden gözlemlediğim ve yorumların geneli bu kanaatimi güçlendiriyor...Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Avatar
Bayburt Ahalisi 7 yıl önce

Resmi açıklama yok daha yine de hayırlı olsun diyelim.
Bayburttaki Rahatsızlıkları Haziran seçiminde tepki olarak göstermiştik.
Parti doğru adaylara yönelince de Kasım da gereken yanıt verilmişti.
Demek ki Ankara kuşlarla yönetiliyor. O zaman 2019 da da gereken cevap verilecektir vesselam.

Avatar
EREN 7 yıl önce

bir bayburtlu olarak bu yaz yaşadığım sıkıntıdan örnek vereyim çünkü bu partiye oy verenler bile bu sene kendi partilerini eleştirebildi.Ama 2019 da işiniz biraz zor başkanım.