AK Parti Gençlik Kollarından yolda olanlara iftarlık

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları, iftar saatinde yolda olanlara iftarlık ikram ediyor.

AK Parti Gençlik Kollarından yolda olanlara iftarlık

Bayburt Postası - “İftara 5 Kala Bayburt AK Gençlik Yanınızda" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, ulaşım halinde olan vatandaşlara mini iftar paketi ulaştırılıyor. 

AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu, AK Parti Genel Merkezi'nin bir uygulaması olarak 81 ilde yapılan etkinlikle ilgili yaptığı açılamada şunları söyledi:

"Gerek şehrimizde gerekse diğer illerimizde iftar vaktinin yaklaşmasıyla hareketliliğin ve trafiğin de artmasıyla birlikte iftar vaktinde ulaşım halinde olan vatandaşlarımızın oruçlarını açabilmeleri için hazırlamış olduğumuz iftar paketlerini ikram ediyoruz. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Eyyüp Kadir İnan'ın öncülüğünde tüm illerimizde AK Gençlik olarak yaptığımız bu uygulama, bir AK Gençlik klasiği haline geldi. İftar vaktinin yaklaşmasıyla o telaşın içerisinde iftara yetişme gayretinde olan vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. İftara az bir zaman kala onlarla dışarıda olduğumuzu görünce unutulmamalarının vermiş olduğu tebessüm ve hayır dualarını almak bizler için her şeyden daha önemli."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 3 yıl önce

Niyetiniz kesinlikle ve kesinlikle siyaset ve oy devşirme. Lebalep kongreler biz bitmedik ayaktayız imaji meydana getirmek için genel kongreye sadece delegelerin katılması gerekirken bütün illerden otobüsler dolusu bedavacıyı ankara'ya getirmenin emrini kim verdiyse şimdi hastalığın da önüne geçsin. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Sadece gösteriş olsun diye insanları oraya toplamanın ve hastalığın bütün ülkeye yayılmasının vebali günahı boynunuza olsun. Yeter artık düşün milletin yakasından. Bu milleti kuru ekmeğe ve soğana muhtaç ettiniz. Zengini/yandaşı daha zengin fakiri ekmeğe muhtaç hale getirdiniz. Ondan sonrada çıkmış sokaklarda,caddelerde dini değerlerimizi istismar ederek paket dağıtıyorsunuz.

Avatar
Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adam 3 yıl önce

Siyaset=slogan ve reklam. Genel merkez istedi resmini çekip paylaştık bitti gitti. Vatandaşın bir derdi olsa Allah için derdiyle dertlenen kaldı mı?