AK Parti Gençlik Kolları, 'onbeşi' dağıttı

AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları, Bayburt'ta yıllardır süregelen Ramazan ayı 'onbeşi' geleneğini sürdürdü.

AK Parti Gençlik Kolları, 'onbeşi' dağıttı

Bayburt Postası - Gençlik Kolları teşkilat mensupları ev ev gezerek çocukları sevindirdi, çocuklar da kendilerini unutmayan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.  

İl Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Ramazan ayındaki onbeşi geleneği, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla çocukların minimal bir bayram sevinci yaşamasıdır. Çocuklar ellerine aldıkları poşetlerle kapı kapı gezerler, daire sahipleri de küçük misafirlerinin poşetlerine kabuklu fıstık veyahut şeker, çikolata bırakırlar. Fakat bu yıl geçirdiğimiz bu zorlu pandemi günlerinde çocuklarımız evlerinden çıkamadığı için AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları olarak hazırlamış olduğumuz onbeşi paketlerini çocuklarımıza onbeşi heyecanını unutturmamak adına biz götürdük. Her çocuk geleceğe dair bir umuttur. Umutlarımızı yeşertmeye devam edeceğiz. Onbeşi'miz kutlu, Ramazan'ımız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 3 yıl önce

MaşAllah. Çocuklarımıza değer veren bu gençliği tebrik ediyorum.