AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları'ndan Çevre Temizliği

AK Parti Bayburt Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı, 1-7 Haziran Çevre haftasında çevre temizliği gerçekleştirdi. 

AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları'ndan Çevre Temizliği

Bayburt Postası - Bayburt'un en çok kullanılan alanlarından birisi olan Yeni Şehir parkında kapsamlı bir çevre temizliği gerçekleştiren ekip adına açıklamada bulunan Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Ozan Öksüz, tüm vatandaşları çevre temizliğine duyarlı olmaya açğırdı.

Öksüz yaptığı açıklamada, "1-7 Haziran Çevre haftası nedeniyle bizler de bu alana dikkat çekmek ve daha yaşanabilir, daha temiz bir Bayburt bırakmak için ekiplerimizle çevre temizliği gerçekleştirdik. Piknik yapan vatandaşlarımızın da memnuniyetle karşıladığı etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayarak çevreyi beraber temizledik. Çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miraslardan birisi yaşanabilir bir doğa olacaktır. Bu vesileyse tüm vatandaşlarımızın bu konuda daha hassas olmasını temenni ediyor Çevre haftamızı kutluyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.