AK Parti Aydıntepe teşkilatı sil baştan

AK Parti Aydıntepe ilçe teşkilatında görev değişikliğine gitti. AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atamada Aydıntepe ilçe başkanlığına Siyami Kabak getirildi.

AK Parti Aydıntepe teşkilatı sil baştan
Bayburt Postası - AK Parti Aydıntepe ilçe teşkilatında görev değişikliğine gitti. AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atamada Aydıntepe ilçe başkanlığına Siyami Kabak getirildi. 

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Siyami Kabak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Siyami Kabak’a görevinde başarılar dileyen Kobal, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmaların başlatıldığını kaydederek, “Türkiye’miz için çok önemli bir seçim süreci yaşanıyor İlk defa milletin iradesi cumhurbaşkanını seçecek. Bu güne kadar oynanan oyunlar sonuçsuz kalacak. Ülkemizde 12 yılda yaptığı hizmetlerle tarihte yapılmayacak hizmetlerin altına imzasını atan sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız sizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanlığına seçilecek ve 2023 Türkiye’sinin projelerini devam ettirecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asım koca 10 yıl önce

Bunlar demokrasiden dem vurup duran diktatörler olmuş. Parti teşkilatında atama yapam bir siyasi parti , demokrasi den söz edemez. Hele hele demokrasiyi sadece sandık olarak gören bir parti. Çok garibime gitmesede demokrasi savaşçıları (!) Adına üzüldüm :)

Avatar
haho 10 yıl önce

ak parti işi nedeme

Avatar
hani 10 yıl önce

hayırlı olsun kardeş