AK Gençlik'te yeni dönem

AK Parti Gençlik Kolları 4. Olağan genel kurul kongresi gerçekleşti.

AK Gençlik'te yeni dönem
Bayburt Postası - AK Parti Gençlik Kolları 4. olağan genel kurul kongresi gerçekleşti. Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen kongreye tek aday olarak giren İbrahim Kaymak, AK Parti Bayburt Gençlik Kolları İl Başkanı oldu. Yeni başkan Kaymak’a görevi devreden Fatih Eraslan’a ise AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve merkez ilçe başkanı Mustafa Daştan tarafından plaket takdim edildi.

Kongrede bir konuşma yapan Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti’de ilk siyasete başladığı dönemlerden ve Bayburt’un Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği destekten bahsetti.

2015 yılı Haziran ayı genel seçimlerine değinen Özbek, 1 milletvekili iken işlerinin kolay olduğunu, 2 milletvekiline çıkmasıyla birlikte daha çok çalışmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Özbek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bayburt’ta partiyi kuruyoruz. Atanmış il başkanımız Fetani Battal abimiz parti kurma çalışması yapıyor. Beni de il yönetimine almak istiyor ama ben gençlik kollarında görev almak istiyorum. Üniversiteyi yeni bitirmişim ve gençlik kollarında olmak istiyordum ama nasip olmadı ve Fetani abi beni il yönetimine aldı. Daha sonra yöneticilik, il başkanlığı ve bugünde milletvekili olarak siyasi hayatıma devam ediyorum. Bunu şunun için söyledim. Gençlik kollarını isterken aklımın ucunda yarın milletvekili olmak gibi bir düşünce yoktu. Allah nasip etti ve milletvekili oldum.”

“Bayburt gençliği Erdoğan’ın yanındadır”


“Çok kıymetli gençler yarının siyasetçileri Bayburt’ta sizlersiniz. İçinizden milletvekilleri ve belediye başkanları çıkacak. Bu siyasi dava inşallah sonsuza kadar devam edecektir. Bayburt gençliği hep doğrunun yanında, adam gibi adamların yanında, dik duran insanların, hak yolunda koşan kişilerin yanında olmuştur. Bayburt gençliği sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındadır.”

“Bayburt hep tarih yazdı”


“Malumunuz AK Parti’ye demokrasi dışı eylemlerde bulunuldu Gezi eylemleri olsun, 17-25 Aralık darbe girişimi olsun Bayburt gençliğinden destek alamamıştır. Gezi eylemine tek destek vermeyen il Bayburt. Gezi eylemlerine Bayburt hayır demiştir. 17-25 Aralık darbe girişiminde de Bayburt gençliği yine uzun adamın yanında olmuştur. Oylarıyla kalpleriyle mazlumun yanında olan dünya liderinin arkasında durmuştur. Belediye seçimlerinde tarihinin en yüksek oyunu Bayburt yüzde 52 olarak bu dönemde almıştır. Bayburt gençliği o zaman da biz Tayyip’imizin ve AK Parti’mizin yanındayız demiştir. Bu süreç devam ederken Cumhurbaşkanı seçimleri geldi ve onda da Bayburt yine tarih yazdı. Yüzde 80 oy ile uzun adamın yanında olmuştur.  Bundan dolayı tüm Bayburtlu hemşerilerimi tebrik ve takdir ediyorum.”

“Tek vekilde işimiz kolaydı”


“Bundan sonra da hep doğrunun ve hep Tayyip’imizin yanında olacağız hep bu davanın yanında olacağız. Bunu da 7 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerde tekrar göstereceğiz. Zor bir sürece giriyoruz. Tek vekilde işimiz kolaydı, zaten tek milletvekilini rahatça alıyorduk. 2 milletvekiline çıktı, biz yüzde 65 oy aldığımız zaman, diğer siyasi parti 33 alsa 1’er milletvekili olmuş oluyor. Yani bizim 2 kat oy almamız bir anlam ifade etmemiş oluyor. Bunun bilincinde Haziran seçimlerinde el ele kol kola çalışacağız ve daha çok önem vereceğiz.”

AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ise, Fatih Eraslan’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiği konuşmasında, 13 yıllık AK Parti iktidarında gençlere yönelik yapılan hizmetlere değindi.

Kobal, şunları söyledi:

"7 Haziran seçimlerine yüreğinizi koyacağınızı biliyorum"

“Büyük Türkiye mücadelemzide gençler her zaman yol arkadaşlarımız oldu. Bu ülkenin gençlerine inandık, güvendik sadece teşkilatımızın kapılarını değil seçme ve seçilme yaşlarını da gençlerimiz için yeniden düzenleyerek siyasetin kapılarını ardına kadar gençlerimiz için açtık. Eğitimde Cumhuriyet tarihinin en büyük atılımlarını gerçekleştirerek Türkiye gençliğinin birikimli, donanımlı, ülkesini ve dünyayı tanıyan tarihinin ve ecdadının izinde milli manevi değerlerini muhafaza eden, gelecek vizyonu olan özgür bireyler olarak yetişmeleri için modern zeminler oluşturduk. Yeni açılan okulları, üniversiteleri, eğitimdeki en ileri teknolojik yenilenmeyi, burs ve kredileri, yurtları, spor tesislerini, kültür merkezlerini, kütüpheneleri ve hepsini sevgili gençlerimiz için inşa ettik. 13 yıl boyunca sizlere  itibarlı ve güçlü bir Türkiye emanet etmenin mücadelesi içinde olduk. Bu mücadeleyi sizlerle birlikte kararlılıkla sürdüreceğiz. Bizden devralacağınız emaneti sizlerin daha yüksek burçlara ulaştıracağınızdan hiç şüphe duymuyoruz. Sizler bu aziz milletin, aziz şehitlerin izinden yürüyen kahraman evlatlarsınız. Sizler Alparslan’ın, Fatih’in, Adnan Menderes’in emanetçilerisiniz. Sizler çok zengin bir kültürün kadim bir sevgi medeniyetinin mirasçılarısınız. Biler sizlerin tarih ve medeniyetin sizlere yüklediği ağır ve kutsal emaneti sarsmadan taşıyacağınıza her zaman inandık. İstikbaliniz ve aziz milletimiz için 7 Haziran seçimlerine yüreğinizi koyacağınızı biliyorum. Siz gençlerin Türkiye’nin geleceğinin belirleneceği 7 Haziran günü bir kez daha milli irade devam edecek ve biz bu kutlu yürüyüşü siz gençlerin heyecanı, enerjisi ve üstün çalışmaları ile sürdüreceğiz. Beraber yürüdüğümüz bu yolda siz gençlerin Türkiye’nin geleceği için hiç durmadan çalışacağına ve bu ülkeyi en yükseğe taşıyacağına canı gönülden inanıyorum. Türkiye'nin gençleri olarak bu ülkenin geleceğini ellerinizde taşıdığınızı asla aklınızdan çıkarmayınız. Bu yüzden durmak yok yola devam, durmak yok hizmete devam ediyoruz” dedi.

Kongre toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aklıselim 9 yıl önce

Mademki biz Bayburtluyuğ , Gölge etme ihsan istemezük

Avatar
ismail 9 yıl önce

Bayburtta yaptıkların ortada millet görüyo sayın milletvekili bu yolun sonu oldugunu bilmen gerekiyodu.Millet vekili döneminde ektigin tohumları seçim zamanında biçeceksin yandaşlarınla,Hasat zamanında görüşürüz?

Avatar
İBRAHİM 9 yıl önce

BÜNYAMİN ÖZBEK SENİN İŞİN KOLAY ADAY OLAÇAKLARIN ZOR

Avatar
suskun 9 yıl önce

Sayın Özbek kutlarım sizi, bu milleti Ak partiden soyutmayı başardınız. Ben 12 yıl Ak partiye sizden özverili çalışmış biriyim. Başka parti altarnatifi yok ama Adam altarnatifi var. Karabey Karaoğlu partimizde odur adayımızda odur. Onun için ateşe atlarız gari Mhp ye oy verecez. Syn Erdoğan nasılki Türkiyenin adamı onun için sizi meclise gönderdik. Karabey Karaoğluda artık Bayburtun ve Bayburtlunun adamıdırrrrr.....

Avatar
Arpalı69 9 yıl önce

Doktor Karaoğlu ile mhp bu seçimde size unutulmaz bir ders verecek sayın vekil . işiniz zor derken şahsi adaylığınızdan bahsediyorsunuz galiba. Sizin deyiminizle tayyipimiz Dediğiniz kişinin sayesinde ne güzel yan gelip yatarak seçim alıyorsunuz demi? Bu seçimde 2 vekillik deyil de en temizinden hava alacaksınız böyle biline.

Avatar
bayburt 9 yıl önce

sayın vekil bu gençlik sizin yanınızda olmamalı .bırakın en basitinden işkura girmeye çalışanları kpss den iyi notlar alan ama torpilli olmadığı için mülakat denilen saçmalığa takılan gençleri bile siyasetin kölesi ettiniz. Yazık bu ülkeye yazık geleceğimiz dediğimiz gençlere .Selamlar

Avatar
doğru 9 yıl önce

partiden onay almadan temizlikci bile olamayan bayburt gençliğini düşürdüğünüz utanç verici durumdan dolayı mı gençlik yanınızda nelere şahit olduk nelere evet 12 yıl her seçimde oy verdim ama suskun kardeşime katılıyorum artık partisi yanlış yapmazsa Karabey Kadri KARAOĞLU var kusura bakmasın kimse

Avatar
gani HAKYEMEZ 9 yıl önce

sn vekil özbek,bayburtlu tren için 17900 imza verdi,bu dosyayı sn r.t. erdoğana vermediniz,yetmedi imza sahipleri ile dalga geçtiniz,?!,bunun hesabını vereceksin,
yetmedi basın toplantısı dahi yapmadınız,imzaları hiçe saydınız,yetti artık.