AK Gençlik'ten huzurevi ziyareti

Bayburt AK Parti Gençlik Kolları Başkan İbrahim Kaymak, yönetim kurulu üyeleriyle beraber Bayburt Memnune Evsen Huzurevi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

AK Gençlik'ten huzurevi ziyareti
Bayburt Postası - Bayburt AK Parti Gençlik Kolları Başkan İbrahim Kaymak, yönetim kurulu üyeleriyle beraber Bayburt Memnune Evsen Huzurevi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sosyal İşler Başkanı Emre Sevimli'nin organize ettiği faaliyette, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek hal hatır soran Başkan Kaymak ve beraberindeki heyet aynı zamanda yaşlılara karanfil dağıttı.

Medeniyetin ölçüsünün çocuklara özellikle de kimsesiz çocuklara ve belli bir yaştan sonra büyüklere sahip çıkmak olduğuna dikkat çeken Başkan İbrahim Kaymak, zaman zaman huzurevini ziyaret ettiklerini ve buradaki yaşlıların çok güzel bir ortamda kaldığını ve bir çoğunun buradan memnun olduğunu dile getirdi. Hoş sohbet havasında geçen ziyarette, yaşlılarla tek tek ilgilenen başkan Kaymak, bazı yaşlıların isteklerini gerçekleştirmek üzere not aldı.

Huzurevi gibi yerlerin herkes tarafından ziyaret edilmesi gerektiğini ifade eden Kaymak, yaşlı vatandaşların tek isteklerinin biraz sevgi olduğunu ve sevgiyi onlarla paylaşmanın toplumsal bir sorumluluk olduğunu sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.