Ağbal: "Cumhurbaşkanımızın bir Türkiye sevdası var"

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Her yüzyılda bir lider gelir, bu defa Rabbim İslam ümmeti için de bu milet için de Recep Tayyip Erdoğan'ı nasip etmiş." dedi.

Ağbal: "Cumhurbaşkanımızın bir Türkiye sevdası var"
Bayburt Postası - Şingah Mahalle odasında vatadaşlarla bir araya gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, burada yaptığı konuşmada, halk oylamasına sunulacak 18 kanun maddesini tek tek anlatmayacağını belirterek, "Bu topluluk bununla uğraşmaz. Bu topluluk neye bakıyor? Sayın Cumhurbaşkanımıza bakıyor, dolayısıyla Rabbimin bu millete, İslam alemine bir lütfu. Her yüzyılda bir lider gelir, bu defa Rabbim İslam ümmeti için de bu milet için de Recep Tayyip Erdoğan'ı nasip etmiş. Allah, Sayın Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin. Çıktığı bu yolda, bu kutlu yürüyüşte hepimizi onun yolunda giden insanlardan eylesin." diye konuştu.

Ağbal, Erdoğan'ın "Bir Türkiye sevdası bulunduğuna" dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız da diyor ya 'Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece.' Öyle değil mi? Sıkıntıları hep beraber yaşamadık mı? Bu ülkenin lideri, hepimizin inandığı ve gerçekten güvendiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız bize diyor ki, ‘Bu anayasa değişikliği bu memleketin menfaatine, faydasına.' Biz ona inanıyor muyuz? Evet, işte bu kadar. Önümüzde bir lider var, önümüze koyduğu bir yol var. Biz onun yolunda ve istikametinde gideceğiz, bu anayasa değişikliğini de hep beraber yapacağız."

"Ne zaman Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güvendiysek, inandıysak hep işimiz rast gitti." ifadesini kullanan Ağbal, şunları kaydetti:

"2009'da ekonomik kriz oldu, herkes dedi ki 'Türkiye battı.' Recep Tayyip Erdoğan ne dedi? 'Teğet geçecek.' dedi. Ne oldu? 2010'da yüzde 9, 2011'de yüzde 11 büyüdük. Alçak terör örgütü FETÖ 15 Temmuz darbe girişimini yaptı, ardından bir sürü olay oldu. Ekonomi üçücü çeyrekte yüzde 1,3 daraldı. Birileri ellerini ovuşturdu, 'Bu defa bunlar iyice batacak.' dediler. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarını devreye soktular, arka arkaya olumsuz raporlar yazdılar, 'Türkiye'nin önü karanlık, ekonomisi kötüye gidiyor, ekonomisi daralacak, ekonomisinin orta ve uzun vadede artık çok ciddi sıkıntıları olacak.' dediler. Evvel Allah bu millet oyunu gördü ne yaptı?"

"Bu milletin aklıyla kimse alay etmeye kalkmasın"

Ağbal, Türkiye ekonomisinin 2016'nın dördüncü çeyreğinde yüzde 3,5 büyüdüğünü anımsatarak, "Bunu bu millet yaptı, bütün bu yaygaralara, fitneye rağmen. Şimdi hepsi sus pus. Recep Tayyip Erdoğan ne dedi? 'Merak etmeyin bunların hepsinin üstünden geliriz.' Demedi mi? Onun için Sayın Cumhurbaşkanımız bu milletin önüne ne koyduysa her zaman doğru çıktı. Ne yaptıysa millet için yapmadı mı? O alçaklar tanklarıyla, toplarıyla, tüfekleriyle milletimize saldırırken ne dedi 'Herkesi meydanlara bekliyorum.' Bu millet onun çağrısına uydu, ne oldu? Yine millet kazandı, yine hainler kaybetti." değerlendirmesinde bulundu.

Bugüne kadar bir sürü oyun oynandığını, milletin bunlara dersini verdiğini vurgulayan Bakan Ağbal, şunları kaydetti:

"16 Nisan'da bir defa daha bu dersi vereceğiz. Biz alışmadık mı bunlara ders vermeye? Sürekli ders veriyoruz, yine vereceğiz inşallah. Bu milletin aklıyla kimse alay etmeye kalkmasın. Bu millet çok akıllı. Avrupa'daki birtakım vatandaşlar da PKK'sı da DEAŞ'ı da FETÖ'sü de sus pus olacak, kahru perişan olacak. Bunu yapacağız. 16 Nisan'da aynen 15 Temmuz gibi, yine milletçe bunlara ders vereceğiz."

Programa, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.