Milletvekili Battal'dan 'rekor oy' değerlendirmesi

Milletvekili Fetani Battal, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde, hemşehrilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yüzde 82 rekor oyla yeniden seçtiğini belirtti.

Milletvekili Battal'dan 'rekor oy' değerlendirmesi
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili Battal, hangi siyasi hareket milli ve yerli bir duruşa sahipse, Bayburtlunun seçimlerde onu desteklediğini belirterek "Bayburtlular, milli ve yerli duruşun temsilcisi olarak Tayyip Bey'i gördüler" dedi.

AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Bayburt'un tek milletvekili olarak 27. Dönem Parlamentosu'na girdi ve milletvekili kaydını yaptırdı.

Fetani Battal, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde, hemşehrilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yüzde 82 rekor oyla yeniden seçtiğini belirtti.

Daha önce Anayasa değişikliğine ilişkin referandumun ardından Erdoğan'ın millet tarafından cumhurbaşkanı seçildiğini, Bayburt'un Erdoğan'a yüzde 80'i aşan oy verdiğini anımsatan Battal, "Bu tesadüfü bir başarı değil, konjonktürel bir şey de değil. Bunun siyasi, sosyolojik ve tarihi sebepleri var aslında. Bu sebepleri es geçersek meseleyi tam anlamamış oluruz." diye konuştu.

"Bayburtlu onu bağrına basar ve destekler"

Battal, "Bayburt'un bu tarihi rekorunun sebepleri nedir diye baktığımızda... Bayburt, 1828 Osmanlı-Rus savaşı döneminde işgal görmüş bir yer. Birinci Dünya Savaşında da Ruslar ve Ermeniler tarafından işgal edildi. İşgal edilmişliğin ne anlama geldiğini çok iyi bilen, idrak eden ve bunu hatıralarında canlı tutan bir halk yaşıyor orada. Yani Bayburt'un siyasi duruşunun merkezi buraya dayanır. Hangi siyasi hareket milli ve yerli bir duruşa sahipse, Bayburtlu onu bağrına basar ve destekler. Bu seçimin istiklal ve istikbal mücadelesi olduğunu gören Bayburtlular, milli ve yerli duruşun temsilcisi olarak Tayyip Bey'i gördüler ve tereddütsüz bir şekilde yüzde 82 oy verdiler." değerlendirmesini yaptı.

"Milleti yaptığınız hizmetlerle memnun edemediğinizde, sadece hamasi söylemlerde bulunmak yeterli olmaz." diyen Battal, AK Parti'nin 16 yılda gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetlerin katma değerinin siyasete yansıdığını, Bayburt'un da seçimde yüzde 82'lik oy oranı ile AK Parti'ye olan desteğini ortaya koyduğunu vurguladı.

Fetani Battal, Bayburt'u Ankara'da temsil etmenin kendisi için gurur verici olduğunu ve bunun sorumluluğu ile Bayburt için çalışacağını sözlerine ekledi.AA 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı 6 yıl önce

16 yıllık Akp döneminde Bayburt'ayapılan yatırım 4.42 milyar
Artvin 24.80 milyar
Ağrı 13. Milyar
Bingöl 13.80 milyar
Bitlis 11.55 milyar
Gümüşhane 10.23 milyar
Şırnak 14.14 milyar
Anlaşılan vatana sahip çıkmanın bedeli en az yatırımı almakmış.
Vatan sağolsun
Bayburtlunun yatırıma ihtiyacı yok ki
Hamasi nutuklar onun için yeter
Sayın milletvekili bunları gör ve bil de ona göre bu sadık millete hizmet et

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Dolar a had bildirilecek mi, patates inecek mi, soğan düşecek mi?

Avatar
Vay vay vay 6 yıl önce

Daha dune kadar fetaniden vekil olmaz tayyip ona yasak getirdi falan diyenler şimdi burda hayırlı olsun deme yarısına girmiş helal olsun size

Avatar
Hasan 6 yıl önce

Sayın vekıl ak şartının oyu 53 dogerı Mhp nın oyu MHP yı ağzına almaya nıye ıtına edıyorsun

Avatar
arif hikmet 6 yıl önce

Oy verdik de birazda şu memelekette önem verirseniz sevineceğiz. Sözüm hem siyasilere, hem yerel yöneticilere , hem de tüm gazetecilik yapanlara.Allah aşkına şu memşleketin sorunları üzerine çalışın. Mesela hiç farkında mısınız? Tüm kavşakları şöyle bir gözden geçirin. Hiç birinde yaya geçidi düzenlemesi yok.Allah aşkına biz il miyiz hala ilçe miyiz? Yoksa köy müyüz. Kimsenin tepkisi yok. Kavşaklarda kim geçecek bellisiz. Ya da yaya kavşakta nereden karşıya geçecek şaşkın. Emniyet Müdürlüğü'ndeki kavşaktan çoluk çocuk geçiyor.Okul Zamanı okula giden çocuklar var. Allah'a emanet yaşıyoruz.İlla birileri mi her zaman olduğu gibi ölmesi gerekiyor. Siz yapılması gerekenleri yapın. Sayın Bayburt'un Habercileri sizleri de bütün kavşaklara davet ediyorum buyurun birkaç fotoğraf çekin lütfen .Bu söylediğim bir sorun diğerleri sonra. Saygılarımla.

Misafir Avatar
ALOŞ 6 yıl önce @arif hikmet

Oy ver dövün dur.

Beğenmedim! (0)
Avatar
ali16 6 yıl önce

bursada bir bayburt lu olarak sayın vekilin bayburt vekilliği hayırlı olsun bayburt spora sahip çıkın ayrıca bayburt türkiye birincisi yaptı sizde bayburtu kalkınmada türkiye birincisi yapın iş ve aş imkanı verin göç dursun bizde memleketimize geri dönelim sayın battal inşAllah başarılı olur sayın bakanım sizden çok şey bekliyoruz

Avatar
Mehmet bey 6 yıl önce

Oy verip verip aglaşıp durmayın vermeyeydiniz oy madem halen eleştiriyor sayın vekili

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Bakan bey inşAllah Bayburt'tan böyle ayrılmaz biraz daha topluma yönelik projeler yaparlar. Vekilden ne bekleyecez adam maliye Bakanı bir tane de olsa fabrika. Bir de kurumlara bakılsın hep adamı olan bir yerlere getiriliyor. Bu haksızlıkların da önüne geçin lütfen Bayburt'un insanı bu yüzden bu memelekette kalmıyor. Hayırlı olsun sayın Battal, bakalım neler değişecek memlekette...