MHP heyetinden Bahçeli'ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Teşkilatı, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

MHP heyetinden Bahçeli'ye ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’nin de aralarında bulunduğu heyet MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Balgat’taki Genel Merkez binasında ziyaret etti.

Ziyarete; Başkan Pekmezci’nin yanı sıra MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, MHP MYK Üyesi İdris Aydın, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Bayburt Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Ötünç, Bayburt Belediye Meclis Üyeleri, MHP Bayburt İl Genel Meclis Üyeleri, MHP ilçe ve belde başkanları katıldı.

Ziyarette yeni göreve seçilen isimlere başarılar dileyerek Bayburt’a önemli hizmetler yapmaları gerektiğine vurgu yapan Dr. Devlet Bahçeli, tüm Bayburtlular’a selam ve sevgilerini iletti.

Bahçeli Ramazan ayından teşekkür ziyaretlerine çıkacağını, kendisi için Bayburt'un her zaman ayrı bir yeri olduğuna vurgu yaparak, ilk durağının Bayburt olacağını kaydetti. 

Ankara Derneği’ne de ziyaret 

Öte yandan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Adnan Bayram’dan bilgiler alan Başkan Pekmezci, derneğin Ankara’daki Bayburtlular’ı kucaklaması ve onların her sorunuyla yakından ilgilenmesi açısından önemli bir misyonu üstlendiğini kaydetti.

Dernek Başkanı Adnan Bayram da Başkan Pekmezci ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Sayın Bahçeli BEKA yı anlatıp Belediyeyi kazandık ve beka yok olmuştur diyecek. Üst akıl dış güçler zillet battı diyecek. Kendide mutlu yatıp mutlu kalkacak. Kendisi mutlu ve kaybı yok. Maaşı yerinde enflasyon sıkıntısı yoktur herhalde.

Avatar
sadettin 5 yıl önce

ekrem imamoğlunun hakkını gasbedenlerden biride bu adam