Türk Traktör'ün 'yerli devi’ görücüye çıktı

Türk Traktör fabrikasında üretilen ‘yerli dev’ olarak nitelendirilen 140 motora sahip traktör, Konya Tarım Fuarı’nda tanıtıldı.

 Türk Traktör'ün 'yerli devi’ görücüye çıktı
Bayburt Postası - ‘Yerli Dev’ görücüye çıktı. Türk Traktör fabrikasında üretilen ‘yerli dev’ olarak nitelendirilen 140 motora sahip traktör, Konya Tarım Fuarı’nda tanıtıldı.

Türkiye’nin en büyük ve en güçlü yerli traktörü olan ‘Yerli Dev’ New Holland TR6 modelini ilk kez görücüye çıkarttıklarını söyleyen Türk Traktör Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, Ankara’daki Türk Traktör tesislerinden Türkiye’nin en büyük yerli traktörünü çıkarmanın sevincini yaşadıklarını anlattı. Özdemir, traktörle ilgili beklentilerinin yüksek olduğunu, 60 yıllık firma olarak çiftçilerin kazancını artıracak, maliyetlerini düşüreceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.