24 milyon ehliyet değişecek

İçişleri Bakanlığı 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren değiştirilecek yeni ehliyetler için 15 lira fiyat belirledi.

24 milyon ehliyet değişecek
Bayburt Postası - İçişleri Bakanlığı 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren değiştirilecek yeni ehliyetler için 15 lira fiyat belirledi. Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle mevcut sürücü belgeleri 1 Ocak 2016’dan itibaren değiştirilmeye başlanacak. Ehliyetleri değiştirmek isteyenler yeni yıldan itibaren sağlık raporu, 1 biyometrik fotoğraf, sürücü belgesi değerli kağıt bedeli ile hizmet bedeli olan 15 liranın anlaşmalı bankalara yatırıldığını gösteren ödendi belgesiyle birlikte emniyet müdürlüklerinin trafik tescil şube müdürlüklerine başvuracak.

1 Ocak 2016'dan itibaren değiştirilmeye başlanacak olan 24 milyon mevcut sürücü belgeleri 5 yıl içinde yeni tip sürücü belgeleriyle değiştirilecek. Yeni sürücü belgeleri, uluslararası standartlara sahip olduğu için diğer ülkelerde de kullanılabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.