Ulu Bahçe’de tasavvuf ziyafeti

Bayburt Belediyesi ve Beyzade Düğün Salonu işbirliğince düzenlenen Ramazan akşamlarında Türk musikisinin nadide eserleri ile huzur dolu saatler yaşanıyor.

Ulu Bahçe’de tasavvuf ziyafeti
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi ve Beyzade Düğün Salonu işbirliğince düzenlenen Ramazan akşamlarında Türk musikisi ilgi görüyor. Teravih namazının ardından Ulu Bahçe’de başlayan tasavvuf müziği dinletisine vatandaşlar oldukça yoğun bir ilgi gösteriyor.

Müzik öğretmeni Mecit Akyüz yönetimindeki koroda;  Sait Hatipoğlu, Halim Şenkal, Serhat Karaoğlu, Fatih Şener, Muhammet Burak, Serhat Aktaş ve Enver Kırıcı yer alıyor.

Müzik öğretmeni Mecit Akyüz, "Belediyemiz ile birlikte yaptığımız etkinliğe vatandaşlarımız ilgi gösteriyor. Bayburt'ta Ramazan akşamlarına yarı bir renk katmak için düzenlediğimiz bu konserimizi 19 Ağustos Cumartesi gecesi yeniden yapacağız. Tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

Zemzem ve hurma ikramı devam ediyor

Öte yandan Ramazan’ın ilk günü itibariyle başlayan zemzem ve hurma ikramı devam ediyor. Şeyhhayran Mahallesi muhtarı Fuat Yıldız’ın organize ettiği ve Bayburtlu hayırseverler tarafından karşılanan ikramların 30 gün boyunca devam edecek.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.