Âşıklarla Ramazan akşamları

Bayburt Belediyesi’nin Razaman’a özel fasıl geceleri başladı.

Âşıklarla Ramazan akşamları
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi’nin Razaman’a özel fasıl geceleri başladı. Ramazan boyunca haftanın üç günü (Cuma, Cumartesi, Pazar) Taşhan'da planlanan fasıl gecelerinin ilkinde âşıklar sahne aldı. Teravih namazının ardından başlayan programda âşıkların atışmalarına tanıklık eden vatandaşlara belediye personeli tarafından da çay ikramı yapıldı.

Bayburt’ta âşıklık geleneğinin son temsilcilerinden Âşık Süphani ve Âşık Bekir Kahraman’ın sahne aldığı ilk gün programında vatandaşlar keyifli bir ramazan gecesi geçirdi. Yaklaşık 2 saat süren programda âşıkların seslendirdiği birbirinden güzel deyişler, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Bu akşam “Ezgilerle Bayburt”  var


Öte yandan 3 gün boyunca devam edecek olan Taşhan Fasıl Geceleri’nde bu akşam “Ezgilerle Bayburt” programı yer alacak. Mesut Çavdar ve Erdoğan Şahinoğlu tarafından bu akşam (Cumartesi) teravih namazının ardından bir birinden güzel ezgiler seslendirilecek.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.