'Radyo Günleri' Bayburt'tan seslendi

TRT’nin sevilen programı ‘Radyo Günleri’ Bayburt’ta çekildi. Perşembe günleri TRT Müzik ekranından izleyiciyle buluşan “Radyo Günleri” programı Bayburt Üniversitesi ve TRT işbirliğiyle izleyicilerle buluştu...

'Radyo Günleri' Bayburt'tan seslendi

Bayburt Postası - TRT’nin sevilen programı ‘Radyo Günleri’ Bayburt’ta çekildi. Perşembe günleri TRT Müzik ekranından izleyiciyle buluşan “Radyo Günleri” programı Bayburt Üniversitesi ve TRT işbirliğiyle izleyicilerle buluştu.

Yönetmenliğini Kadri Uğur’un yaptığı Radyo Günleri programı TRT Müzik ekranında 15.00.-16.30 saatleri arasında canlı olarak yayınlandı. Bayburt türkülerinin de seslendirildiği programda Nurullah Akçayır, Şerife Hatun ve Engin Koyuncu sahne aldı. Sanatçılar söylediği türkülerle izleyicilerin beğenisini kazandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, TRT Müzik kanalının 15.00.-16.30 saatleri arasında gerçekleştirdiği ‘Radyo Günleri’ni Bayburt’ta yapmakla kentin tanıtımına katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

Rektör Coşkun, "Bu program aynı zamanda Bayburt kültürünün yaşaması adına önemli bir etkinlik. Programda Bayburt türküleri ve değişik yörelerimizden türküler okundu. Bu program ile aynı zamanda öğrencilerimizin eğlenmesini hedefledik."dedi.

Şair Zihni Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Rektör Coşkun’un yanı sıra, Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Tahsin Demir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Haber: Peyami Karabacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.