Kızıltuğ ile Türk Musikisi Semineri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Fırat Kızıltuğ ile Türk Musikisi Semineri” renkli görüntülere sahne oldu.

Kızıltuğ ile Türk Musikisi Semineri
Bayburt Postası - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Fırat Kızıltuğ ile Türk Musikisi Semineri” renkli görüntülere sahne oldu.

12 Aralık Cumartesi günü, Sultanahmet’te bulunan Türk Edebiyatı Vakfı’nda gerçekleşen seminere Bayburtlu müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

Zihnî Divanı ve Emin Fevki Efendinin Divanın da seslendirildiği seminerde, Bayburtlu müzikseverler eserlerin bir çoğunu topluca seslendirdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Çağıldak 8 yıl önce

Hüsnüne güvenme ey yüzü mahım ve Vardım ki yurdundan ayağ göçürmüş'ü büyük bir keyifle hep birlikte okuduk. Her ay müzik bilgilerimizi tazeliyoruz ve yenilerini öğreniyoruz. Özellikle Bayburtluları bekleriz.