Bayburt Üniversitesi öğrencilerine moral

Bayburt Üniversitesi öğrencileri, Karadenizli sanatçı Samet Piyaleoğlu ve DJ Rahman Sadıklar'ın sahne aldığı konserde eğlenceli dakikalar yaşadı.

Bayburt Üniversitesi öğrencilerine moral

Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı, Üni-Aktif Genç Liderler Öğrenci Topluluğu ve Kampüs Geziyor Öğrenci Topluğu tarafından, final sınavları öncesinde bir konser düzenlendi. 

“Final Fest” adıyla organize edilen konsere Karadenizli sanatçı Samet Piyaleoğlu ve DJ Rahman Sadıklar konuk oldu. Başarılı bir sahne performansı sergileyen sanatçılar verdikleri konserde, soğuğa rağmen kendilerini dinlemeye gelen öğrencileri coşturdu.

Bâbertî Külliyesi Açık Amfi Alanında düzenlenen konserde, sanatçıların seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden öğrenciler de final sınavları öncesi moral depoladı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.