Bahar Şenliği coşkusu sona erdi

Bayburt Üniversitesi 4. Bahar Şenliği, Grup Sanzasyon ve Orhan Ölmez konseri ile sona erdi.

Bahar Şenliği coşkusu sona erdi

Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi 4. Bahar Şenliği, Grup Sanzasyon ve Orhan Ölmez konseri ile sona erdi. Genç Osman Stadyumu’nda düzenlenen konserde ilk olarak Bayburt gençlerin oluşturduğu Grup Sanzasyon sahne aldı. Kısa sürede göstermiş oldukları performansla Bayburt kültür etkinliklerinin bir parçası haline gelen Grup Sanzasyon, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Grup Sanzasyon solisti Mustafa Serkan Yalçın’ın söylediği parçalarla start alan konserde öğrenciler doyasıya eğlendi.

Grup Sanzasyon’un konserinin ardından sahne alan Orhan Ölmez ise birbirinden hareketle şarkılar seslendirdiği konserde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan ve seslendirdiği hareketli parçalarla Genç Osman Stadyumu'nu dolduran binlerce kişiyi oynatan Ölmez, yoğun istek üzerine uzun süre sahneden inmedi.

Bayburt’a gelmeden önce Bayburt Üniversitesi hakkında bilgi edindiğini, özellikle Gıda Mühendisliği öğrencilerinin birincilik elde ettiği ‘tarhana cipsi projesi’nin kendisini şaşırttığını belirten Ölmez, “Henüz kurulalı dört sene olmasına rağmen Bayburt Üniversitesinin böyle başarılara imza atması çok güzel. Tarhana cipsi beni çok şaşırttı. Şunu söyleyeyim; yeni bir üniversite olarak biraz fazla göze batıyorsunuz” diyerek espri yaptı.

Bu yıl 4.’sü düzenlenen ve 19 Mayıs’ta başlayan Bayburt Üniversitesi Bahar Şenliği, Grup Sanzasyon ve Orhan Ölmez konseri ile sona erdi. Bahar Şenliği kapsamında ilk gün Grup Zakkum sahne alırken ikinci gün Haluk Levent konseri ile devam etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Bayburt Üniversitesinin Koordinatörlüğünde yürütülen 3G (Gençlik-Gelişim-Gelecek) projesi kapsamında düzenlenen-Bayburt Üniversitesi 4. Bahar Şenliği halka açık olarak gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.