Şıklığın değişmeyen kuralları neler?

Her kadının bilmesi gereken küçük detaylarla göz alıcı bir şıklığı yakalayabilirsiniz!

Şıklığın değişmeyen kuralları neler?
Tarzınızı yansıtın

Size en yakışan kıyafet, içinde kendinizi rahat hissettiğiniz kıyafetlerdir. Örneğin, spor bir tarza sahipseniz bunu yansıtmaktan korkmayın. Seçtiğiniz doğru parçalarla kendi tarzınızda şıklığı yakalayabilirsiniz. 

Aksesuarı abartmayın

Ebetteki aksesuarlar kadınların şıklıklarını tamamlayan en önemli parçalardan. Ancak aksesuarların sizi şık gösterebileceği gibi rüküş gösterebileceğini de unutmamak gerekiyor. Bu yüzden kıyafetinizin stiline göre 1 ya da en fazla 2 aksesuarla şıklığınızı tamamlamaya özen göstermelisiniz.

Ren-ga-ren-ga-renk!

Canlı renkler enerjinizi yüksek tutar. Pembeleri, mavileri, turuncuları, yeşilleri kendinize dost edin ve dolabınızda bu renklere geniş yer ayırın. Canlı renkli kıyafetlerle yaratacağınız şıklığın etkisini azımsamayın.

Klasiklerden vazgeçmeyin

Değişmeyen şıklığın en önemli noktası yılın modası ne olursa olsun dolaplarda eksik olmaması gereken kıyafetler. Kalem etek, düz siyah elbise, beyaz gömlek ve daha fazlası...

Anahtar Kelimeler:
ModaşıklıkTarzStil
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.