Yıldız'dan '10 Ocak' ziyareti

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Bayburt’ta yayın yapan gazeteleri ziyaret etti.

Yıldız'dan '10 Ocak' ziyareti
Bayburt Postası - Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Bayburt’ta yayın yapan gazeteleri ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen Bayburt Gazeteciler Cemiyeti tarafından Bayburt Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen ve Bayburtlu yerel sanatçılar Erdoğan Şahinoğlu, Mesut Çavdar ve Abdullah Şık’ın hazırladığı güne özel programın ardından ilde yayın yapan gazeteler ziyaret edildi.

Yönetim kurulu üyeleri birlikte gerçekleştirilen ziyarette Yıldız’ı Bayburt Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Okutmuş ağırladı. Yıldız, ziyarette yaptığı konuşmada,  Bayburt’ta görev yapan gazetecilerin kent aleyhine olabilecek herhangi bir şeyi yazmadığını söyledi. Yıldız, “Arkadaşlarımız Bayburt’un aleyhine olabilecek hiçbir şeyi yazdığına inanmıyorum. Bayburt’ta karalama yapan ve bunu da ticarete dönüştüren bir arkadaşımın olmadığını da biliyorum.  Arkadaşlarımız hep güzeli yansıttılar” dedi.

Kısa süren ziyarette Okutmuş’la bir süre sohbet eden Yıldız, Bayburt Postası’na yayın hayatında başarılar dileyerek gazeteden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şahin Arslan 10 yıl önce

Yaşar kardeş çok gururlandım, Allah daha iyi yerlere getirsin. Selamlar.