Vali Pehlivan'dan gazetemize ziyaret

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Postası Gazetesi ve Çoruh Haber Gazetesi'ni ziyaret etti.

Vali Pehlivan'dan gazetemize ziyaret
Bayburt Postası - Vali Ali Hamza Pehlivan, Bayburt'un ilk gazetesi Bayburt Postası Gazetesi'ni ziyaret etti. Pehlivan, gazetenin yarım asrı aşkındır Turan Caddesi'nde bulunan merkezine bir ziyaret gerçekleştirerek, gazete genel yayın yönetmeni Murat Okutmuş'la bir süre sohbet etti.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Bayburt Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Cem Çoruh'un da eşlik ettiği ziyarette son günlerin gündem konusu 'Dede Korkut' hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. UNESCO listesine dahil olan Dede Korkut Destanı ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette Vali Pehlivan, "Dede Korkut Bayburt'umuzun ve tüm Türk Dünyası'nın ortak değeri. Dede Korkut'la ilgili önemli çalışmalar içerisindeyiz" dedi. 

Vali Pehlivan ofiste yer alan tarihi baskı makinelerini incelemesinin ardından Okutmuş’a çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dileyerek Çoruh Haber Gazetesi basım merkezine geçti. Vali Nihat Üçyıldız Caddesi üzerinde bulunan Özer Ofset Matbaası’nda gazete ortaklarından Özer Dölek’i ziyaret eden Vali Pehlivan gazete hakkında bilgiler aldı.

Vali Pehlivan, ziyaretlerini ildeki diğer gazeteleri de ziyaret ederek sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.