Memiş'ten gazetecilere: “Eksiğimiz olursa, bizi uyarın“

10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla ilde görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Memiş, açıklamalarda bulundu.

Memiş'ten gazetecilere: “Eksiğimiz olursa, bizi uyarın“

Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş, “Muhalifi dinlemeyen düşünceler başarılı olamayacaktır. Uyarılarınız benim için önemli olacak ve muhakkak dikkate alınacaktır” dedi.

10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla ilde görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Memiş, açıklamalarda bulundu. Bayburt’u daha iyi yönetebilmek için çeşitli istişare toplantıları yaptığını anlatan Memiş, “Öncelikli olarak yapılacak olan her şeyi istişare sonucu yapılacağına daha önceki toplantılarda olduğu gibi tekrarlıyorum. Benim sizlerden beklentim Bayburt’a yapılabilecekler noktasında bizi fikir sahibi etmeniz. Yatığımız doğrularda bizi desteklemenizi, inşallah yapmayız yanlış bir düşünce içerisinde olursak da bizi uyarmanızı talep ediyorum” şeklinde konuştu.

30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanı seçilmesi halinde yapacaklarını da anlatan Memiş, kentteki problemlerin konuşulmadığı için büyüdüğüne dikkat çekti. Memiş, “Bu aşamada gezip Bayburt’un sorunları aşağı yukarı herkes tarafından biliniyor. Kanalizasyonumuz inşallah 2 yıl içerisinde tamamlanacak zaten ihalesi yapılmış. İçme suyu ihalesi yapılacak. Kanalizasyonla birlikte tamamlanacak. Bunların dışında Bayburt’la ilgili konuşulan problemler aslında çok değil. Bizim bir pazar problemimiz var. Bayburt’un acil olarak bir kapalı pazara ihtiyacı var. Daha rahat bir alış veriş yapılacak ve pazar esnafının yerlerin bilmesi ve doğa şartlarından korunacağı bir kapalı pazar. Bunun haricinde çok konuşulan hayvan pazarı ve mezbahanenin bir araya getirilmesi konusu var. Mezbahanenin mevcut yeri çokta iyi değil. Yer seçimi olarak bunu istişare sonucu belirleyeceğiz. En  çok konuşulan şeylerde biri  şunu söylüyorum. Şehrimiz çok temiz olacak inşallah. Bayburt’umuzu temiz, özlenebilir ve yaşanılabilir bir şehir haline  getirmenin plan ve programını inanın yapıyoruz ve bunları konuşuruz. Trafik ve park sorunumuz var. Bunları da istişareler sonucu çözeceğiz. Problemler konuşulmadığı için büyümüş” dedi.

Açıklamasında farklı düşüncelere ve uyarılara açık olduğu mesajını veren Memiş, sözlerini şöyle tamamladı:

“Doğrularımızı destekleyelim, hep muhalefet değil ama yanlışlarımız noktasında da inanın uyarılarınızı eleştirilerinizi dinleyeceğim. Muhalifi dinlemeyen düşünceler başarılı olamayacaktır. Çünkü kendi arkadaşlarımızla biz zaten aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyoruz. Baktığımız pencere aynı ama bizim dışımızdaki düşüncelere kulak verirsek belki baktığımız yerin eksik olduğunu fark ederiz. Bu konuda da uyarılarınız benim için önemli olacak ve muhakkak dikkate alınacaktır”

İlde görev yapan basın mensuplarının katıldığı toplantıya AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbaş da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tayyip bayburtlugil 10 yıl önce

sn aday başarılar dileyerek çok eksik var,mesela veysel akbaş,ın projelerini hayata
geçirirseniz,bayburt dünyaya tanıtılır,hak ettiği noktaya gelir,sevgiler sunarız.marmara
bölgesi bayburt gençlik platf-ist.

Avatar
muharrem 10 yıl önce

"muhalifi dinlemeyen düşünceler başarılı olamayacaktır." demiş aday arkadaş. bu lafını başbakan duymasın senide paralel devlet der alır adaylıktan.

Avatar
akın 10 yıl önce

etrafınızdaki çıkarcı çapsız insanları temizleyin

Avatar
öz bayburtlu 10 yıl önce

gazeteciler sizi nasıl uyarsın eksiğiniz söylenince hırçınlaşıyorsunuz bişe söyletmiyonuz...sizde gelene kadar herkese ağa paşa geldikten sonra unutuyonuz

Avatar
gökhan 10 yıl önce

Sana hatanı, eksiğini söylesinlerde, adamları boz kalplerini kır

Avatar
Ece 10 yıl önce

Yürü Mete Memis, ölümüne ak parti

Avatar
Bayburt Kalesi 10 yıl önce

Gökhan rumuzlu kardeşimiz diyor ki , eksiğini söylesinlerde adamları boz , kalplerini kır, sayın Mete Memiş bey dikkat et en önemli yorum bu, böyle bir yapın karekterin varsa , toz duman olursun, inşallah öyle değildir....