Gümüşhaneli gazetecilerden Bayburt'a ziyaret

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Gümüşhaneli gazetecilerden Bayburt'a ziyaret
Bayburt Postası - Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Kuşakkaya Gazetesi sahibi Turan Tuğlu ve Gümüşhane’den Haber sitesi sahibi Hasan Pir’in katıldığı ziyarette yerel basının sorunları konuşuldu.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, komşu il Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti’nin gerçekleştirdiği bu anlamlı buluşmadan mutlu olduklarını belirterek; “Aynı bölgede fedakârca ve zorluklar içerisinde yayın hayatını sürdüren yerel basın mensupları ile Yaygın Basın mensuplarının ortak sorunlarının giderilmesi ve çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunmak adına bu ziyaretlerini mutlulukla karşılıyor kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık ise, misafirperverlikten dolayı Bayburt Gazeteciler Cemiyeti yönetim kuruluna teşekkür etti.

Ziyarette Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız’ın yanı sıra Onursal Başkan Sadık Yavuz, yönetim kurulu üyeleri; Fatih Mehmed Özcan, Cahit Altay ve Cengizhan Okutmuş hazır bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.