“Bayburt'ta bir gün...“

Bayburt'tan televizyon ekranlarına yansıyan son haber "Bayburt'ta bir gün" başlığı altında Kanal A'da yayınlandı.

“Bayburt'ta bir gün...“
Bayburt Postası - Bayburt'tan televizyon ekranlarına yansıyan son haber "Bayburt'ta bir gün" başlığı altında Kanal A'da yayınlandı. Muhabir Pınar Ağca'nın, Hakan Dündar'ın görüntüleriyle ekranlara taşıdığı haberde Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, esnaf ve Bayburt Üniversitesi öğrencilerinin görüşlerine yer verildi.

Özellikle üniversite öğrencilerinin sosyal hayatın eksikliğine vurgu yaptığı haberin içeriğinde, Başkan Memiş; sinema başta olmak üzere yeni sosyal alanlar ve özellikle de Bayburt'un meydan ihtiyacınının kısa sürede giderileceğinin müjdesini veriyor.

Ehram dokuma tezgahları ve mutfaklarında aralandığı habere, aynı gün Bayburt'ta bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canilkli'nin Bayburt yemeklerine dair yaptığı yorumlarda dahil olmuş. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın beğendiği "kuzu gerdanı" yemeğinin saraydan aldığı davetin detaylarının da yer aldığı haber, Kanal A ekranlarında bugün yayınlandı...

İşte o haberin videosu:


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
helal 9 yıl önce

Sayın Belediye Başkanına helal olsun Çoruh nehrimizi en iyi şekilde kullanamıyoruz diyerek öz eleştirisini yaptı.Üstelik kanalızasyonu çoruhdan temızleyende kendisi