Bayburt, tekrar tekrar FB TV ekranındaydı

FB TV, gün boyu programını neredeyse Bayburt’a ayırdı.

Bayburt, tekrar tekrar FB TV ekranındaydı
Bayburt Postası - FB TV'nin merakla beklenen 'Maç Kaç Kaç?' adlı programı yayınlandı. Maç öncesi Bayburt'a gelerek taraftarların nabzını tutan 'Maç Kaç Kaç?' programı yapımcısı Kıvanç Özkök’ün izlenimleri FB TV’de ekranlara geldi. 

Her hafta Perşembe günleri yayınlanan ve 10 yılını geride bırakan Maç Kaç Kaç? adlı program kupa öncesi özel yayınla dün ve bugün tekrar tekrar izleyiciyle buluştu. Özkök’ün gün boyunca Bayburt tarihi eserlerine yönelik izlenimlerini ve vatandaşlarla sohbetlerini içeren spor programında tarihi eserlerin tanıtımının yapılması ise ayrıca takdir gördü.

Programında Bayburt'un bir futbol şehri olduğunu özellikle belirten Özkök, kendisine gün boyunca gösterilen sevgi ve misafirperverlikten dolayı Bayburt halkına da teşekkür etti. 


İLGİLİ HABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çelik 9 yıl önce

Fenerbahçe'ninde Bayburt'u önemsediği programdan belli idi. Kıvanç'a helal olsun çok güzel anlattı çok güzel tanıtımını yaptı Bayburt'un.