Atalay'dan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Basın İlan Kurumu Erzurum Şube Müdürü Fikret Sönmez ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ettiler.

Atalay'dan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret
Bayburt Postası - Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Basın İlan Kurumu Erzurum Şube Müdürü Fikret Sönmez ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ettiler. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere bölgeye gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, ziyaretleri kapsamında Bayburt'a da gelerek Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret, sohbet havasında gerçekleşti.

Genel olarak Bayburtspor'un durumunun konuşulduğu ziyarette, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Mehmet Atalay'ı Bayburt'ta bir maç izlemeye davet etti. Yıldız'ın teklifini kabul eden Atalay "Şeref duyarım" diyerek bu sezon Bayburt Grup Özel İdarespor'un bir maçını izlemeye geleceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.