"Bir kara kaşın, bir kara gözün değer dünya malına"

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt lu Salih 3 yıl önce

SN AKER
Yazılarınız teşekkür ediyorum.
Geçmişte Babanızın,Osman OKUTMUŞ bey in v.b fahri olarak dönemin yaşam gerçekleri ve hayallerini özlemlerini yaşattıkları gibi
Sizlerinde öncülük ederek bir ekiple faaliyetleri, zoru başarmanızı temenni ederim,kaybettiğimiz bu kültürü yeniden inşa edip, zoru başaracaksınız.
Faaliyetler,Eğitim camiamız,mahalle odaları ve eski Bayburt Folklor deneği,Halk eğitim gibi oluşumlar ile olacak.Masum gençlerin Üniversitelerin dep debesine kapılmadanbelki, kötü örnek olmamaları için,bizler yerl ve üniversite gençliğini de hataya düşmekten kurtarmış oluruz.
Sanatçı Ahmet YENİLMEZ şunları söyledi.
Rus lar haala var ise edebiyat ve sanatla var,Abd kapital (para gücü ) hollywod ile yani sanat ile var
Bizler geçmişimizden edebiyatımızdan her türlü sanatımızdan batı hayranlığı nedeni ile utanmadan, kültürüne,ahlakına sahip çıkan bir nesil ile var olmalıyız dediler, avam olarak bendenize tercüman oldular. İşte bunun öncülüğünü yapmanızı arzu ve temenni ediyrum

Yazı'ya Git