Yeni Belirlenecek Rektörden Beklentilerimiz…

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhterem 3 yıl önce

her ay sonu s.t.k ve sizler bir araya gelmeli*kent konseyi,gerisi teferrüat yıldız bey

Avatar
Ahmet Çağıldak 3 yıl önce

Prof.Dr Rıfat Yıldız’ı içtenlikle kutlarım. Çok öğretici ve bilgilendirici bir makale. Umarım asıl ihtiyacı olanlar okurlar.

Avatar
Bayburtlu Salih 3 yıl önce

Bu rapor doğrultusunda halis niyetli profesyonel yöneticilerin olduğu kooperatifler oluşturulmalı, bu kooperatifler daha önce ki, BAYTAŞ ve YEM fabrikası gibi çarçur olmamalı.
Bayburt içinde ve dışında herkesin imkanlar ölçüsünce kooperatife dahil olmalı, yoksa kuru milliyetçilik ile ne Bayburt ne ülke kalkınır.
Kıymetli hocam açıklamış olduğunuz bu çalışmanın daha verimli olması için, alt v üst yapılarıda hazırlanarak, İl genel meclisi, Belediyemiz planlmayı yapmalı ve sonrasında;
T R E N, Y O L U
Bayburt a özellikle yük taşımacılığı alanında katılmadığı müddetçe, Bayburt un kalkınmasının zor olduğunu ve sizler ve akil bir yapının oluşturulup lobi ve bu lobide doneleri ortaya koyarak, TREN projesinin Bayburt tan geçmesi sağlanmalı;
Hatta Bayburt tan geçecek olan TREN yolunun maliyeti hesaplanarak ( tüneller hariç veya imkanlara göre dahil olarak) biz Bayburt lular olarak bunun maliyetinin üstleneceğiz denmeli.

Avatar
Bayburtlu Salih 3 yıl önce

Sn Hocam;
Akademik çalışması olmayan, sade Bayburtlu olarak, Bayburt un kendi ve Ülke adına ehil insanlar elinde gelişim sağlayarak,insanların mutlu olmasını temenni ediyorum.Kaleme aldığınız yazınızı okudu güzel tespitlerin var olduğunu müşahade ettim, lakin tespitlerin ehil insanlar elinde değerlendirilmemesine, sizlerin de engel olmamasına da teessüflerimi bildirmek isterim. Dünyamızın önemli ihtiyacı olan ve art niyetli marjinal yapılar tarafından da (hümanist emelleri için istismar edilere, bu tarz söylemler söylenir) siz ise halisane duygular içinde yeşil ve ağacın önemini ifade ettiniz, meraların %57,5 olduğu,bu alanlar tarım,hayvancılık ve üretim ile endüstriye nasıl katılabilir, çalışma yapılmalı. BM dünya betonlaşmaya gittiği müddetçe, ağaçlandırmayı ihmal ettikçe, henüz nasıl olduğu anlaşılamayan 178 milyon mikrobun olduğu ve bunların yeni korona virüs riski oluşturduğunu söyler. Bayburt bölgenin et, süt, yem merkezi yapılmalı, göletler turizme katılmalı,

Yazı'ya Git