Kazasker'in Neyi'nin Hikâyesi

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
UYKUCU KEDİ BAYBURTLU HİKMET KAYMAK 4 yıl önce

SAYIN HOCAM NEYDEN YAZINCA MAKALENİZ DİKKATİMİ ÇEKTİ. BABAM 1950 YILLARINDA BEŞİKTAŞ'TA LOKANTACILIĞA BAŞLAMIŞ. HER GÜN ELİNDE KAVAL OLAN BİR ADAM GELİP BAHÇEDE İÇİÇEM REMZİ USTA BANA RAKI AL DERMİŞ. BABAM KÖYLÜ YA ONU KAVAL ÇALDIĞI İÇİN SEVER, KIZMAZMIŞ. BİR GÜN ONA SEN KİMSİN DEMİŞ, REMZİ USTA BANA NEYZEN TEVFİK DERLER SENİN KAVALI ÇAL DEDİĞİNİN ADI NEYDİR. ONU BENİM GİBİ ÇALAN YOKTUR. BABAM SEN NERDEN GELDİN DEMİŞ, BENİ ATATÜRK ANKARADAN ÇAĞIRDI ARADA SIRADA SARAYA GİDERİM BERABER DEMLENİRDİK DEMİŞ BABAM ATATÜRK SARHOŞ OLUR MUYDU DEMİŞ YOK YANLIZ FONDİP YAPTIK ONU YENMİŞTİM, DUYDUM SABAHA KADAR UYUMAMIŞ. PEKİ ARANIZ AÇILDI MI HİÇ BABAM DEMİŞ, NEYZEN TEVFİK EVET REMZİ BİR GÜN GECE YARISI YAVERİNİ GÖNDERİP SARAYA GETİRTMİŞ NEYZEN TEVFİK NE DERSİNİZ ATATÜRK'E DEMİŞ ANKARA'DA ÇANKAYA'DAYKEN TEYFİK BEYİ RİÇA ETTİN GELSİN DERDİN ŞİMDİ DOLMA BAHÇE SARAYINDA TEZ NEYZEN TEVFİK'İ GETİRİN DİYE EMRETMİŞSİN YOKSA İÇİNE PADİŞAHLIK MI KAÇTI DİYE CEVAP VERMİŞ SAYGI HÜRMET MUTLU UZUN ÖMÜR DİLERİM

Avatar
Dr Nazım Gümüş 3 yıl önce

Saygıdeğer Üstadım!
Ekrem Kongar Üstad hakkında yazdığınız yazıya erişmek üzere sayfanıza ulaştım (Açık Radyo'da 28.11.2020 günü yayınlanan programda sözkonusu edildi), öncelikle böylesine engin bilgi sahibi ve alçak gönüllülük sergilemiş olmanızdan ötürü size en yüce şükranlarımı sunmak isterim, bir okuyucu olarak. Devamında yazmış olduğunuz yazılara bir göz attığımda, en son Kazasker odaklı ney yazınızı da okuyunca, bilgisizliğin tüm yaşam alanlarında neden ve nice önemli olduğuna ışık tutan görüşlerinize tüm içtenlikli alkışlar benden size, bir eğitimbilimci olarak. Zaman içinde sizinle ilgili daha geniş bilgilenme sürecine başlama niyetimi belirterek, sağlıklı ve uzun bir yaşam geçirmeniz dileklerimle.

Yazı'ya Git